GökhanKABİL
Kilopat
Daha fazla
Size 240GB SSD depolama için yeterli mi? Olmazsa 480GB alın. RAM olarak 2 adet 8GB ve 2666 MHz almanız daha iyi olur.Merhaba arkadaşlar böyle bi sistem yaptık arkadaşımla yorumlarınızı bekliyoruz.
Öncelikle sistemi beğendiginiz için teşekkür ederim. Normalde yüksek mhzler daha pahalı olurdu diye hatırlıyorum ama şuan tam tersi bide bazı sitelere güvenemiyorum. Mesela işlemci en ucuz nanokatalogda ama cok olumsuz yorum var.Size 240GB SSD depolama için yeterli mi? Olmazsa 480GB alın. RAM olarak 2 adet 8GB ve 2666 MHz almanız daha iyi olur.
Sistemin parçalarını farklı sitelerden alırsanız daha ucuza gelir. Onun dışında sistem güzel.
Hmm, evet güzel sistem değerlendiricem teşekkürler.Eğer tek fanlı ekran kartı sorun yaratmaz derseniz(Bence yaratmayacaktır), bu sistemi almanızı öneririm.![]()
PC Toplama Sihirbazı ile Kendi Bilgisayarını Topla | incehesap
İncehesap PC toplama sihirbazıyla hayalinizdeki sistemi kolayca toplayın. Üstelik ücretsiz gönderim ve 2 yıl garanti güvencesiyle.www.incehesap.com
Nanokatalog güvenilir bir site. Olumsuz yorum illaha olur. Sadece tedarik süreci biraz uzayabilir o da stok yoksa. Müşteri hizmetlerini arayıp stok sorgulayabilirsiniz.Öncelikle sistemi beğendiginiz için teşekkür ederim. Normalde yüksek mhzler daha pahalı olurdu diye hatırlıyorum ama şuan tam tersi bide bazı sitelere güvenemiyorum. Mesela işlemci en ucuz nanokatalogda ama cok olumsuz yorum var.
Hmm, evet güzel sistem değerlendiricem teşekkürler.
Hmm teşekkürler. Diğer sitelerden denedim parça parça 50 100 tl civarı fark etti. Nanokatalogdan bakacağım şimdi bakalım ne kadar fark edicek.Nanokatalog güvenilir bir site. Olumsuz yorum illaha olur. Sadece tedarik süreci biraz uzayabilir o da stok yoksa. Müşteri hizmetlerini arayıp stok sorgulayabilirsiniz.
Ben Nanokatalog önermiyorum. 100TL’ye bir adaptör aldım stokta yokmuş iptal ettim, 1 ay‘a yakın zaman geçti hala parayı iade etmediler.Nanokatalog güvenilir bir site. Olumsuz yorum illaha olur. Sadece tedarik süreci biraz uzayabilir o da stok yoksa. Müşteri hizmetlerini arayıp stok sorgulayabilirsiniz.
Ben de o yüzden stok sorun diyorum. Yurtdışından ürün talimatı yapıldığı için fiyat uygun oluyor.Ben Nanokatalog önermiyorum. 100TL’ye bir adaptör aldım stokta yokmuş iptal ettim, 1 ay‘a yakın zaman geçti hala parayı iade etmediler.
İ5 9400F yerine R5 2600 ve anakart olarak Msi b450 pro vdh plus alabilirsiniz oyun için çok daha iyi bir bilgisayar olacaktır.Merhaba arkadaşlar böyle bi sistem yaptık arkadaşımla yorumlarınızı bekliyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.