i5 9400F - GTX 960 sistem kapalıyken bile açıkmış gibi davranıyor

DenizUmut0732

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar i5 9400F işlemci ve GTX 960 ekran kartına sahibim. işlemciyi daha dün aldım ve ilk kez açtığımda normal 5-10 saniyede açılıyordu fakat artık açtığımda tak diye 2-3 saniyede açılıyor ve durum beni korkutuyor. size bir fotoğraf bırakacağım altta, ona da bakabilir misiniz? bilgisayarı kapattım ama hala açıkmış gibi davranıyor, bunları nasıl çözerim yardımcı olur musunuz?

IMG_20240611_202518_1.jpg

İlk kez açtığımda anakartin yazılımını görüyordum şimdi onu hiç görmüyorum, direkt Windows açılma sekmesine atlıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar i5 9400F işlemci ve GTX 960 ekran kartına sahibim. İşlemciyi daha dün aldım ve ilk kez açtığımda normal 5-10 saniyede açılıyordu fakat artık açtığımda tak diye 2-3 saniyede açılıyor ve durum beni korkutuyor. Size bir fotoğraf bırakacağım altta, ona da bakabilir misiniz? Bilgisayarı kapattım ama hala açıkmış gibi davranıyor, bunları nasıl çözerim yardımcı olur musunuz?

Eki Görüntüle 2219916

İlk kez açtığımda anakartin yazılımını görüyordum şimdi onu hiç görmüyorum, direkt Windows açılma sekmesine atlıyor.

Hocam hızlı başlatma açıktır buyurun
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hızlı başlatma açık kalmış.
Peki bu kötü bişey mi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hemen bakıcam

Hocam bende tikler kalkmıyor herhangi bir şekilde

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı