Pmagnet Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 675 Çözümler 6 15 Ağustos 2020 #1 Yaklaşık 1 aydır PC mi açmıyorum bundan sebep olabilir mi? (Işlemci i5 9400F )
KS KS Pmagnet Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 675 Çözümler 6 15 Ağustos 2020 #11 Seybın dedi: Oyun performansı kötü değil fakat 2060 gibi bir kartı beslemekte zorlanıyor, ne anlamı kaldı o zaman oyun performansının? Genişletmek için tıkla... Hangi kanıta dayanarak söylüyorsun peki (Kötü anlamda anlama merak ettiğim için soruyorum) Artı 0 Eksi
Seybın dedi: Oyun performansı kötü değil fakat 2060 gibi bir kartı beslemekte zorlanıyor, ne anlamı kaldı o zaman oyun performansının? Genişletmek için tıkla... Hangi kanıta dayanarak söylüyorsun peki (Kötü anlamda anlama merak ettiğim için soruyorum)
Seybın Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 981 Çözümler 3 15 Ağustos 2020 #12 Pmagnet dedi: Hangi kanıta dayanarak söylüyorsun peki. (Kötü anlamda anlama merak ettiğim için soruyorum) Genişletmek için tıkla... Çoğu oyunda işlemci kullanımı %100 olup ekran kartı kullanımı düşüyor. AC Odyssey özellikle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Pmagnet dedi: Hangi kanıta dayanarak söylüyorsun peki. (Kötü anlamda anlama merak ettiğim için soruyorum) Genişletmek için tıkla... Çoğu oyunda işlemci kullanımı %100 olup ekran kartı kullanımı düşüyor. AC Odyssey özellikle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
GuardianAngel1907 Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 730 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2020 #13 S.AVCI dedi: 1660S ile kullanıyorum bende hiçbir sıkıntısı yok. Genişletmek için tıkla... Hocam ne sorun yokku ben Watch Dogs 2'de Ultra ayar %100 detail da bile GPU kullanımı %90. Artı 0 Eksi
S.AVCI dedi: 1660S ile kullanıyorum bende hiçbir sıkıntısı yok. Genişletmek için tıkla... Hocam ne sorun yokku ben Watch Dogs 2'de Ultra ayar %100 detail da bile GPU kullanımı %90.