i5 9400F sistemde CS:GO formattan sonra FPS düşüşü

Mastie

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarıma daha yeni format attım ve içini temizledim. Format atmadan önceki FPS ortalama 300-400 fakat şu an maksimum 120 FPS alıyorum. Monitörüm 144 Hz olduğu için kasma hissi yaratıyor. Tüm ayarlarım en düşükte, başlatma seçeneklerinde FPS arttıran kodlar var ve driverlar güncel. Bütün bunlara rağmen neden bu kadar düşük FPS aldığımı anlamıyorum.

Oyun ayarlarını tekrardan bir kontrol edin isterseniz. Çoklu CPU kullanımı adlı ayarı kapatmış olabilirsiniz.

Ayrıca sisteminiz nedir?

Oyun ayarlarını tekrardan bir kontrol edin isterseniz. Çoklu CPU kullanımı adlı ayarı kapatmış olabilirsiniz.

Ayrıca sisteminiz nedir?

Çoklu CPU kullanımı ayarını nereden açıp kapayabilirim?

Sistemim;
RX 570 Sapphire 8 GB.
i5 9400F.
MSI H350M Pro VDH Plus.
8 GB RAM.
500GB SSD.

Sistemde arıza olduğunu düşünmüyorsan geçmişte yaptığın ayarları unutmuş olabilirsin. Mesela 1920x1080p yerine belki de 800x600 yada 1024x768 de oynayıp o yüksek değerleri alıyordun. Güç seçeneklerinden yüksek performansa al ayrıca arka planda çalışan ve sisteme yük bindiren programları vs kapat. Windows'daki bildirimleri devre dışı bırak ve oyunu pencerelinin aksine tam ekranda çalıştır. Birde HZ değerini 144 e aldığından emin misin? Bunu da kontrol et lütfen.

"Çoklu CPU kullanımı ayarını nereden açıp kapayabilirim?" CS:GO'nun ayarlarından açabilirsin.

Çoklu CPU kullanımı ayarını nereden açıp kapayabilirim?

Sistemim;
RX 570 Sapphire 8 GB.
i5 9400F.
MSI H350M Pro VDH Plus.
8 GB RAM.
500GB SSD.

Oyun grafik ayarlarına girin orada olacak. Açmanız gerekiyor.

Tüm ayarlarım eskisiyle aynı eskiden en az 200 FPS alırken şimdi 120'yi zor görüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…