krm44
Hectopat
Daha fazla
- RAM
- XPG 2X8 3200MHz
- SSD veya HDD modeli
- Sandisk SSD Plus 480GB + Harici 3.0 USB 1TB HDD
- Ekran kartı
- PH-GTX 1650S 4G
- Anakart
- H310M-K
- İşlemci
- i5 9400f
İlk öncelikle bu hata son 1 haftadır yaşanıyor bunu belirteyim. Hatayı betimleyecek olursam herhangi bir oyunda (her yaşadığımda bir oyun ekranındayken yaşadım: HOI4, CS2 vb.) Oyun bir anda donuyor ve bilgisayar donmuş oluyor Alt+Tab veyahut CTRL+Shift+delete hiçbir işe yaramıyor ve zaten çok geçmeden ekran oyun ekranından dümdüz siyah ekrana geçiyor ve bu siyah ekran kısmı gri ekran>siyah ekran döngüsünde duruyor böyle 2-3 saniyede bir griden siyaha, siyahtan siyaha dönüyor ve her yaşadığımda yaklaşık 2-3 kere bilgisayara attığım kasadan kapat aç ile bu sorun düzeldi ama rahatsız etmeye başladı beni. Bunun sebebinin ne olduğunu ve nasıl çözebileceğimi bilgili ellerden destek almak istiyorum.
Windows 11.
CPU: i5 9400F @2.90GHz
GPU: PH-GTX 1650S-4G
RAM: XPG 2x8GB 3200MHz.
Anakart: H310M-K r2.0 DDR4.
PSU: Bilgim maalesef yok koruma kasasını açıp bakamadım henüz ama son 4 yılda ilk defa böyle bir problemle karşılaşmaya başladım.
Ekran kartı sürücümü yeni güncellemiştim ama yine de şimdi tekrardan bakacağım. Herhangi bir Windows güncellemesi de gözükmüyor yani 3-4 kere yaşadığım bu sorun devam edecek ama niye ve nasıl çözerim bilmiyorum umarım derdime deva bulabilir birileri vardır. İyi akşamlar.
Windows 11.
CPU: i5 9400F @2.90GHz
GPU: PH-GTX 1650S-4G
RAM: XPG 2x8GB 3200MHz.
Anakart: H310M-K r2.0 DDR4.
PSU: Bilgim maalesef yok koruma kasasını açıp bakamadım henüz ama son 4 yılda ilk defa böyle bir problemle karşılaşmaya başladım.
Ekran kartı sürücümü yeni güncellemiştim ama yine de şimdi tekrardan bakacağım. Herhangi bir Windows güncellemesi de gözükmüyor yani 3-4 kere yaşadığım bu sorun devam edecek ama niye ve nasıl çözerim bilmiyorum umarım derdime deva bulabilir birileri vardır. İyi akşamlar.