Çatışmalarda yetenekler ve mermiler daha çok olacağı için ekran kartı normalden fazla görüntü oluşturuyor ve bu yüzden fps düşüyor. GTA 5' te kaç FPS'ten kaç FPS'e düşüyor hocam ve hangi ayarlar?Valorant da evet çatışmada 120lere kadar iniyor ama donma olmuyor gibi fakat GTA 5 de vsync acmazsam oynatmıyor.
Peki bu FPS düşmesi yaşanırken etrafa roket vs. gibi çok fazla görsel efekt isteyen şeyler atıyor musunuz yoksa normal dururken mi oluyor?GTA 5 de çoğunlukla yüksek ayarda 120lerden 60lara kadar düşüyor o arada kasmalar oluyor.
Yok normalde oluyor trafikte gezerken dâhiPeki bu FPS düşmesi yaşanırken etrafa roket vs. gibi çok fazla görsel efekt isteyen şeyler atıyor musunuz yoksa normal dururken mi oluyor?
Yok normalde oluyor trafikte gezerken dâhi
Peki bu FPS düşmesi yaşanırken etrafa roket vs. gibi çok fazla görsel efekt isteyen şeyler atıyor musunuz yoksa normal dururken mi oluyor?
Oyun HDD'de mi kurulu SSD'de mi? Ben SSD'den silip HDD'ye kurduğumda bayağı FPS kaybı yaşamıştım.
GTA 5 de V-Sync açtım sorun çözüldü fakat Valorant kafama takıldı daha önce olmuyordu
GTA 5'i SSD'ye kurun. Valorant'ta yaşadığınız fps kaybının nedenini yukarıda anlattım. Sizle ilgili bir durum değil o.GTA 5'te V-Sync açtım sorun çözüldü fakat Valorant kafama takıldı. Daha önce olmuyordu.
GTA 5 HDD ama harici 1TB 3.0 Valorant SSD de
Nedeni bu.Çatışmalarda yetenekler ve mermiler daha çok olacağı için ekran kartı normalden fazla görüntü oluşturuyor ve bu yüzden fps düşüyor. GTA 5' te kaç FPS'ten kaç FPS'e düşüyor hocam ve hangi ayarlar?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.