i5 9400F ve GTX 1660 Ti Stuttering Problemi

Arkadaşlar aranızda sorunu çözebilen olursa lütfen burada belirtsin, belki biz de çözüme ulaşırız.

Üzgünüm ama bunun bir çözümü yok. Yaklaşık 2 yıldır çözüm arıyorum çok çözüm var hepsini denedim fakat hiçbir işe yaramadılar.

Bu konuyu görünce DH'deki şu konu aklıma geldi:
Burada da sayfalarca tartışılmıştı. Okumak isteyen bakabilir.

Merhaba, oradaki konuya da ne kadar haklıyız ya desinler diye mi konu linki bıraktınız bilmiyorum ancak bu konu da benim, Ryzen 5 2600 ve GTX 1660Ti GPU-CPU Kullanımı ve Anlık FPS Düşüşü - Technopat Sosyal

Önce bu Ryzen 5 2600 ile sistem topladım, daha sonra stuttering olunca belki işlemcidendir diyerek bu sistemi topladım. Yani konunun işlemci ile ilgisi yok. Ayrıca stutter yaşayan Ryzen sahibi sayısı daha fazla işlemciyle ilgisi var mı onların bilemem. Benim ve konuda sorun yaşadığını belirten kişilerin çoğunun sorunu bence işlemciden vesaire öte başka bir şey. Ama ne olduğunu söylemem güç.

Fast Sync monitör özelliği değil ekran kartının özelliği. Nvidia kartlarda olan bir özellik monitör tarafında bir destek olması gerekmiyor yüksek tazeleme olması yeterli olur.

Fast Sync monitör özelliği değil ekran kartının özelliği. Nvidia kartlarda olan bir özellik monitör tarafında bir destek olması gerekmiyor yüksek tazeleme olması yeterli olur.
Bugün ayarları karıştırırken buldum evet, fast'a aldım yani fps daha az düşüyor ama yüksekken bile kasıyormuş gibi oluyor bu sefer de.
Herhangi bir gelişme var mı hocam ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…