i5 9400F ve GTX 1660 Ti Stuttering Problemi

Çözülecek bir şekilde illa ki ama bakalım ne zaman.
Sıkıntı oyunlarda anlık renderlenecek yerleri PC lerimiz yavaş yapması, bu yavaşlıktan dolayı hafif takılma oluyor. Ama çözüm bulamadım :(
Bu kanıya şöyle vardım. Escape From Tarkov da Offline modda botlarda olmadan girdigimde oyunda herhangi bir takılma problemi olmuyor. Offline a botları ekledigimde takılmalar olmaya başlıyor. Online e girdigimde oyun takılmadan geçilmiyor.
Çözülecek bir şekilde illa ki ama bakalım ne zaman.
Scaline sync i nasıl kullanıyorsun söyler misin? Bende deniyeyim bi

Son düzenleme:
Sıkıntı oyunlarda anlık renderlenecek yerleri PC lerimiz yavaş yapması, bu yavaşlıktan dolayı hafif takılma oluyor. Ama çözüm bulamadım :(
Bu kanıya şöyle vardım. Escape From Tarkov da Offline modda botlarda olmadan girdigimde oyunda herhangi bir takılma problemi olmuyor. Offline a botları ekledigimde takılmalar olmaya başlıyor. Online e girdigimde oyun takılmadan geçilmiyor.

Scaline sync i nasıl kullanıyorsun söyler misin? Bende deniyeyim bi
Ben de bir kaç kanıya vardım ancak tam olarak nerde ne oluyor emin olamıyorum, Scanline Sync'yi 30'da kullanıyorum şu an, eehhh işte diyebileceğim seviyede.

@Atamyolundayız hocam video çekmedim ancak internette veya youtube'da Stuttering diye aratırsan bir çok video ile karşılaşabilirsin.

@OtoburPirana Vsync ayarını denedim hocam zaten, monitörde fastsync özelliği olmadığı için öyle bir ayar yok.

Konuya baktığımdan beri aynı derdi çekiyorum bulaşıcı mı bu illet anlamadım ki. Şaka bir yana ben kendi güç kaynağımdan şüpheliyim çünkü maalesef Rampage. Elektrik altyapısı iyi olan başka bir evde deneme şansınız oldu mu?

Konuya baktığımdan beri aynı derdi çekiyorum bulaşıcı mı bu illet anlamadım ki. Şaka bir yana ben kendi güç kaynağımdan şüpheliyim çünkü maalesef Rampage. Elektrik altyapısı iyi olan başka bir evde deneme şansınız oldu mu?
Maalesef hala deneyemedim, ancak bu sorundan bağımsız olarak da güç kaynağınızı değiştirmenizi öneririm.

Yakın zamanda ilk önceliğim olacak maalesef aceleye geldi sistemi toplarken ve maddi açıdan dolayı almış olduk. En çok önem verilmesi gereken şeye dikkat etmemek benim aptallığım. GTA 5 WOT, Pubg Lite, Pubg BFV artık her oyunda drop yiyorum.

3 senedir aynı sorunu yaşıyorum. İnan o kadar steamden oyun aldım heveslenip. 2 Kere pc değiştirdim. Değiştirmediğim bir tek ram kaldı. Ram stuttering falan diyen olmuş fakat türkçe bir konu bulamadım ram stuttering ile alakalı. Zaten ram ile alakalı olduğunu da düşünmüyorum artık. Aynı bilgisayarı 2 evde denedim. Freesync monitör aldım. Oyun oynamaktan soğudum artık. Arkadaşın evde skyrim SE yüklüyorum 750ti ile 30-40 fpsde benden akıcı oynuyor. Ben rx570 ile 70-80 fplerde sanki 20 fps ile oynuyormuşum gibi. Playstation 1 den bu yana konsol kullanmıyorum en sonunda konsola döneceğim. Yok abi 5000 bin tlye pc toplayıp hala böyle şeylerle mi uğraşacağız. Vallahi e4600 ve x1650 li bilgisayarımı özledim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı