i5 9600k 5GHz overclock için anakart tavsiyesi

RespecT-

Decapat
Merhabalar, yakın zamanda Z390 chipsetli bir anakart almayı düşünüyorum. Şu anda MSI Z370 Tomahawk ile i7 8700 kullanmaktayım. CS: GO da sürekli kareler atlıyormuş gibi. Ekran kartı değiştirdim RAM değiştirdim sorunum halen devam ediyor. Bu neticede anakart olarak Gigabyte aouros Z390 Pro veya ASUS Z390'a Prime ile beraber i5 9600k 5GHz overclock düşünüyorum. Yardımlarınız benim için çok önemli. Şimdiden teşekkürler. @Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses sürücülerinin "Sound Tracker" özelliğini oyunda iken etkinleştirip tekrar devre dışı bırakmayı deneyebilirsin. Bendeki yüksek FPS almama rağmen kasma hissi böyle düzeldi. Bir de HPET'i devre dışı bırakmayı deneyebilirsin.
Anakart: Z370 Krait Gaming
İşlemci: i7 8700K
Ekran kartı: GTX 660 Ti

Bence overclock yapmanıza gerek yok. CS:GO gerçekten optimizasyonu rezalet olan bir oyun. 1080p en düşük ayalarda i7 7700HQ ve GTX 1050 ile 30 FPS alıyorum. Siz düşünün. Ama anakart olarak şunu öneririm; -Bu arada 5GHz çok abartılı değil mi? Anakart sağlam olsa bile, bakalım işlemci çıkacak mı?-
Bunlara bakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı