i5 9600K mi R5 3400G mi?

Evet bende sonradan gördüm bundan sonra artık GTX kartlara yöneleceğim aldık bunu 2 3 sene kullanır değiştiririm ilk kez montaj yapıyorum çoğunu hallettim SSD'de 2 adet giriş var biri geniş diğeri dar geniş olan yere PSU'dan gelen kablo varda dar olan yere hangi kablo girecek acaba.
SATA kablosu girecek. Anakartın kutusunda bulunur.

Küçük bi kablo vardı poşette onu diyorsun sanırım bi ucu anakarta diğer ucu nereye takılıyor peki hocam.

Küçük bi kablo vardı poşette onu diyorsun sanırım bi ucu anakarta diğer ucu nereye takılıyor peki hocam.
Anakarta takılıyor. Sanırım B450M S2H var sizde.
IMG_20200408_180724.jpg

Ordakilerden birine takın. Sata 1 portu daha iyi olur.
images.jpeg

Bu da SATA kablosu. Sizinki siyah olur diye tahmin ediyorum.

Teşekkürler
Evet bendeki siyah.
Eve gidince bakacağım onlardan sonra BIOS güncelleme RAM artırma sonra sistem testleri falan daha bayağı bi video izliyiyeceğim gibi duruyor.
Ekran kartına 8 pinlik tek kablo taktım PSU'dan gelen sanırım gücü yetmiyor çalışmıyor kart kartın kutusundan Molex filanda çıkmadı çıksada zaten takabileceğim bi yer yok 6+2 olan kabloyu taktım boşta pin kalmıyor ne yapabilirim bu konuda acaba ASUS Dual RX580 4 GB kartım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı