i5 9600K ve GTX 1070 sistem alınır mı?

RTX 2060'lı bir sistem toplamak daha yararlı olacaktır. GTX 1070 günümüz standartlarında hala güçlü olsa bile 2060'ın gerisinde olan bir karttır.
Sinerji Norell Nr-RTX2060-MI i5-9600k 16GB 1TB + 240GB SSD RTX2060
bu sistemi kendim toplamaya çalışıcam eğer linkteki gibi aynı fiyata denk geliyor ise(7.000 TL civarı) işlemciyle ekran kartını çıkarıp i7 7700k rtx 2070 almayı düşünüyorum 10.000 ya falan gelir büyük ihtimalle ?

Hayır. i7 8700k daha iyi olacaktır.

Ben aynı özelliklerdeki bir sistem kullanıyorum işlemci ekran kartı ramler falan aynı,Sistem çok iyi eğer diğer sistemler hoşuna gitmiyor ya da emin olamıyorsan satın alabilirsin, Yalnız en az 144 hz bir monitöre ihtiyacın var aynı zamanda yoksa yırtılmalar yaşayabilirsin görüntüde,sistem bir çok oyunda çok yüksek fps üretiyor
Kesinlikle hayır rtx 2070 ile i7700k darboğaz yapma olasılığı var ayrıca nesil ilerliyor i5 9. veya i7 8.nesil almanı öneririm

Son düzenleme:
etrafımdaki insanlar rtx'e arızalı kart diyorlar. çabuk bozuluyor gibi iddialar var onlar doğrumudur ?

dediğin gibi rtx teknolojisi yeni yeni çıkan bir teknoloji geliştirilebilir daha çok yeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…