i5-9600K ve GTX 1660 Ti Sistem Toplama

DarkNight_

Kilopat
i5 9600K ve GTX 1660 Ti bir sistem nasil olur?
Anakart: Bu ya da bu
2 anakart da üzmez diye düşünüyorum fakat uzun yıllar götürsün istiyorum aldığım anakartın. Siz ne dersiniz?

Son düzenleme:
Belirttiğiniz 2 anakart da aynı. 9. nesil işlemci için güncel BIOS gerekiyor, bunu da unutmayın.

Gigabyte modelini tercih edebilirsiniz. Dediğim gibi BIOS unsurunu unutmayın.

Genelde satıcılar yapabiliyor bu tür işlemleri. Sorarsınız.
Yapmazlarsa, servise BIOS güncelleme isteğiyle başvurabilirsiniz.

Uzun yıllar götürsün dersen 6C/6T bir işlemci sıkıntı yaratır. En az 6C/12T veya 8 çekirdekli bir işlemciye bak.
Hocam şuan Ryzen 3000 serisini de bekliyorum aynı zamanda. Baktım Ryzen de olmadı en kötü 1 sene kullanıp değiştiririm işlemciyi. İ7 8700 de hoşuma gitti fakat sistemi aldıktan bir süre sonra alabilirim. Ve uzun yıllar götürsün derken Anakartı kastetmiştim işlemci ve ekran kartı upgrade yapacağım tabiki.

Hocam şuan Ryzen 3000 serisini de bekliyorum aynı zamanda. Baktım Ryzen de olmadı en kötü 1 sene kullanıp değiştiririm işlemciyi. İ7 8700 de hoşuma gitti fakat sistemi aldıktan bir süre sonra alabilirim. Ve uzun yıllar götürsün derken Anakartı kastetmiştim işlemci ve ekran kartı upgrade yapacağım tabiki.
Hocam bence İ5 9600K almayın. İleride İ7 8700'e sırf thread ve çekirdekten dolayı geçmek zarar olur belki takas yapılır. Bence şimdilik İ5 9400F alın. Öyle gidin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı