DarkNight_
Kilopat
Teşekkür ederim yanlış link koymuşum düzelttimBelirttiğiniz 2 anakart da aynı. 9. nesil işlemci için güncel BIOS gerekiyor, bunu da unutmayın.
Güncel BIOS hakkında pek bir bilgim yok biraz tecrübesizim, ilk sistem toplama tecrübem olacak fakat aldığım yerde yaptırabilir miyim BIOS işlemini?9. nesil işlemci için güncel BIOS gerekiyor, bunu da unutmayın.
Sistemi İtopyada toplayacağım. Yaparlar herhalde.Genelde satıcılar yapabiliyor bu tür işlemleri. Sorarsınız.
Yapmazlarsa, servise BIOS güncelleme isteğiyle başvurabilirsiniz.
Hocam şuan Ryzen 3000 serisini de bekliyorum aynı zamanda. Baktım Ryzen de olmadı en kötü 1 sene kullanıp değiştiririm işlemciyi. İ7 8700 de hoşuma gitti fakat sistemi aldıktan bir süre sonra alabilirim. Ve uzun yıllar götürsün derken Anakartı kastetmiştim işlemci ve ekran kartı upgrade yapacağım tabiki.Uzun yıllar götürsün dersen 6C/6T bir işlemci sıkıntı yaratır. En az 6C/12T veya 8 çekirdekli bir işlemciye bak.
Hocam bence İ5 9600K almayın. İleride İ7 8700'e sırf thread ve çekirdekten dolayı geçmek zarar olur belki takas yapılır. Bence şimdilik İ5 9400F alın. Öyle gidin.Hocam şuan Ryzen 3000 serisini de bekliyorum aynı zamanda. Baktım Ryzen de olmadı en kötü 1 sene kullanıp değiştiririm işlemciyi. İ7 8700 de hoşuma gitti fakat sistemi aldıktan bir süre sonra alabilirim. Ve uzun yıllar götürsün derken Anakartı kastetmiştim işlemci ve ekran kartı upgrade yapacağım tabiki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.