i5 9600K ve H310M uyumu

nesrager

Kilopat
İ7 7700 işlemcili sistemimi yükseltme kararı aldım. Bunun üzerine işlemcilere baktım ve i5 9600k'nin benim işimi göreceğine karar verdim. Bunun üzerine anakartlara baktım ve;
Bu anakartı almaya karar verdim fakat bu anakart BIOS güncellemesi ister mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet bios güncellemesi gerekir. Ancak size önerim işlemciden kısıp anakarta koymanız. En ucuz anakartı almak size bir şey kazandırmaz. Zaten i5 9600k çarpan kilidi açık bir işlemci. İleride overclock düşünecek olursanız zorlanırsınız. Tavsiyem i5 9400f alın, anakartı yükseltin.

9600K gibi bir işlemciye Z serisi anakart gereklilik gibidir. En azından B365 serinin en iyilerinden seçmelisiniz. Ayrıca 7700'dan 9600K'ya geçmek de çok gerekli mi? Ne amaçla kullanacaksınız bilmiyorum ama 7700 şu an için gayet yeterli. 10. nesil yolda acele etmeye gerek yok. 7700 10.nesil çıkana kadar idare eder zaten. 10.nesil çıkınca ona uygun anakart işlemci alırsanız daha mantıklı olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı