i5 9600K ve RTX 2060 PUBG Düşük FPS

ROG STRIX 2060 Super ve i5 9600K kullanıyorum. RAM 16 GB.
PUBG'de ayarları düşüğe aldığım zaman ekran kartı kullanımım %50'lere düşüyor bu da FPS'lerimi düşürüyor.
İşlemci sıcaklığı Max 59 derece oluyor.
Ekran kartı sıcaklığı Max 50 derecelerde.

ROG STRIX 2060 Super ve i5 9600K kullanıyorum. RAM 16 GB.
PUBG'de ayarları düşüğe aldığım zaman ekran kartı kullanımım %50'lere düşüyor bu da FPS'lerimi düşürüyor.
İşlemci sıcaklığı Max 59 derece oluyor.
Ekran kartı sıcaklığı Max 50 derecelerde.

Oncelikle merhaba. Bu bahsettiginiz durum yalnizca pubg icin mi gecerli? Baska oyunlarda denediniz mi?

Ayarları düşüğe almayınca bir sorun var mı?
Ultraya alınca ekran kartı kullanımı yükseliyor. Ama ben düşük ayarlarda daha çok performans istiyorum. Mesela "mithrain" düşük ayarlarda oynuyor ama ekran kartı kullanımı bu kadar düşmüyor.
Oncelikle merhaba. Bu bahsettiginiz durum yalnizca pubg icin mi gecerli? Baska oyunlarda denediniz mi?
Başka oyun pek deneyemedim bilgisayar yeni sayılır. CS:GO oynuyorum %40larda çalışıyor mesela ama 300 fps'lerden aşağı düşmüyor.

Ultraya alınca ekran kartı kullanımı yükseliyor. Ama ben düşük ayarlarda daha çok performans istiyorum. Mesela "mithrain" düşük ayarlarda oynuyor ama ekran kartı kullanımı bu kadar düşmüyor.
Mito, dokuları yüksek, kenar yumuşatmayı yüksek gibi (daha fazla) oynuyor. Bu da mecburen kullanımı arttırıyor ve daha güzel gözüktürtüyor.

Onun videosundan bakarak yaptım zaten. Daha önce yüksekteydi. Düşüğe çekince ekran kartı kullanımı düşmeye başladı.
Zaten ayarları düşündüğünde genel ekran kartı kullanımı da düşer yani pubg ayarlarını şu şekilde yapıp ekran görüntüsü atarmisin tüm değerler ile
Kenar yumuşatma ultra doku yüksek

Steam'i yönetici olarak çalıştır ve oyunda grafik ayarlarında sadece Tam Ekran seçili olduğundan emin ol.
Steam yönetici olarak çalışınca Discord gibi chat programlarını da yönetici olarak çalıştır. Yoksa chat programında ses gitmeme gibi durumlar olabilir.
9600k ve RTX 2060 kullanmış biri olarak ilk aklıma gelenler bunlar. Ek olarak biostan kontrol et RAM frekansı en az 2666 MHZ olmalı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı