i5-9600KF alınır mı?

Bütçenizi çok az aşarak bunu öneririm:
Edit: Ryzen 5 3500x linki bırakmışım. 😀 Gece gece kafayı yedik.
Hocam onu düşündüm ve performanslarına baktım 9600kf daha iyi gibi 10400fden oyun konusunda. Ve anakartla birlikte daha tuzlu oluyor o açıdan 9600kf mantıklı değil mi?

Anakartımla OC yapmam şart mı şartsa neden? cahilim bu konuda kusura bakmayın oc yapmaktan falan da pek anlamam o yüzden soruyorum. stok soğutucu çıkmıyor yani kendim ekstra para verip almam mı gerekiyor?

Ne alınabilir peki hocam bu fiyata?
Oc yapmayacaksanız K ibareli işlemciye daha fazla para vermenize gerek yok. Evet soğutucu almanız gerekiyor ekstra. Anakartınız nedir?

Anakartımla OC yapmam şart mı şartsa neden? cahilim bu konuda kusura bakmayın oc yapmaktan falan da pek anlamam o yüzden soruyorum. stok soğutucu çıkmıyor yani kendim ekstra para verip almam mı gerekiyor?

Ne alınabilir peki hocam bu fiyata?
Hocam bence İ5 10400F almalısınız, güncellik açısından da iyi bir işlemci.

Elinizde Z390 tip bir anakart ve güçlü bir soğutucu varsa kullanmış olduğunuz ekran kartının modeline ve üzerinde çalıştığınız çözünürlüğe bağlı olarak ikinci elde uygun fiyata denk getirilebilirse tercih edilebilir, şahsen 1.8-2K'ya bu zamanda 9600K/KF alınmaz ama. Anakartınızı daha doğrusu sisteminizi ve güncelleme amacınızı belirtin, daha sağlıklı olur.

Elinizde Z390 tip bir anakart ve güçlü bir soğutucu varsa kullanmış olduğunuz ekran kartının modeline ve üzerinde çalıştığınız çözünürlüğe bağlı olarak ikinci elde uygun fiyata denk getirilebilirse tercih edilebilir, şahsen 1.8-2K'ya bu zamanda 9600K/KF alınmaz ama. Anakartınızı daha doğrusu sisteminizi ve güncelleme amacınızı belirtin, daha sağlıklı olur.

RX580 8 GB.
i3-9100F.
BIOSTAR H310MHP.
Crucial Ballistix 3200 X1 8 GB.
FSP HV Pro 550W 80+ PSU.

sistemim bu şekilde ama i3 9100f yetmeyecek gibi artık, almışken uzun süre götürsün istiyorum

RX580 8 GB.
i3-9100F.
BIOSTAR H310MHP.
Crucial Ballistix 3200 X1 8 GB.
FSP HV Pro 550W 80+ PSU.

sistemim bu şekilde ama i3 9100f yetmeyecek gibi artık, almışken uzun süre götürsün istiyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı