İ5-9600K vs i5-9600KF

Alone_Man

Kilopat
Yakın zamanda sistem toplayacağım, bu iki işlemci arasında tercih yapmak istiyorum, amacım sadece oyun amaçlı olacak. Ekran kartım GTX 1660 Ti ile kullanacağım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Çözüm
İşlemciler arasındaki tek fark, "KF" ibaresi olan işlemcide dahili grafik yongası bulunmuyor. Overclock yapmayacaksanız bu işlemcileri almanızı önermem, bu işlemcinin esprisi bu çünkü. Z serisi anakart satın almayacaksanız da almanızı önermem. Z serisi bir anakart ile kolaylıkla 5.0Ghz değerine ulaşabilen potansiyeli yüksek bir işlemcidir, oyun performansı ve tekli çekirdek konusunda ryzen 5 serisinden daha iyi bir işlemci.
İşlemciler arasındaki tek fark, "KF" ibaresi olan işlemcide dahili grafik yongası bulunmuyor. Overclock yapmayacaksanız bu işlemcileri almanızı önermem, bu işlemcinin esprisi bu çünkü. Z serisi anakart satın almayacaksanız da almanızı önermem. Z serisi bir anakart ile kolaylıkla 5.0Ghz değerine ulaşabilen potansiyeli yüksek bir işlemcidir, oyun performansı ve tekli çekirdek konusunda ryzen 5 serisinden daha iyi bir işlemci.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı