i5 9600KF vs R5 3600X

Sizin bütçe nedir? Sanırım sistemi sıfırdan topluyorsunuz o yüzden en iyisi bütçe belirtip konu açmak.

5500 TL bütçem var monitör hariç. işlemci ağırlıklı bir sistem istiyorum ekran kartını pek kullanmıyorum zaten okumuşsundur ama yinede orta derecede bir ekran kartı olsun işte ayarlarsınız siz

Anakartı buradan alın. Benim tercihim 3600X yönünde olurdu.
Bu arada RX 560 1100 TL fiyata alınmaz. O fiyata RX 570 var

Öncelikle emeğin için teşekkür ederim bu ekran kartı NVIDIA'nın mı + bana 120 GB SSD yeter harddiskim var büyük ihtimal uyar diye düşünüyorum bu ekran kartı RX580 4 GB 256 Bit Dual ile aynı fiyat hangisi daha iyi olur DDR5 sadece ASUS bu DDR6 ne fark olur
Kasada güzelmiş hoşuma gitti ve benim buldugumdan uygun
PSU kasa anakart ve RAM'lar hoşuma gitti işlemci zaten ortalama aynı fiyat teşekkür ederim yardım için

Diğer arkadaşın paylaştıgı ile aynımı bu anakart ekran kartını zaten onu almayacagım zaten ortalama bir şey o tarz olsun diye paylaştım

Intel al. Knight gibi eski oyunlarda Ryzen'lar kötü performans veriyor. Knight Online da Intel işlemciler Ryzen'ları eziyor. Gerçek manada eziyor. Tek çekirdek performansıyla falan alakası yok. Yazılımsal, mimarisel olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…