i6-6700K sistemde mavi ekran hatası

ByTwins

Zeptopat
Daha fazla  
Tarayıcı üzerinden video izlerken ilk kez mavi ekran hatası verdi PC. Sonra otomatik restart attı ve ilk açılış ekranı geçince tekrar mavi ekran hatası verip tekrara düşüyor. Boot veya BIOS menüden format atmayı denedim. Ancak bir kez format menüsüne ulaşabildim ancak seçim yapmama imkan vermeden tekrar mavi ekran veriyor.
  • MSI Z170A Pro Gaming
  • GTX 1060 6 GB
  • i7-6700K
  • 16 GB Corsair tek slot
Başta hard disk sorunu olduğunu düşünerek farklı HDD denedim. Ekran kartını söküp unboard bağladım. RAM slotunun yerini değiştirdim. Termal macunu yeniledim. Rufus'e kontrol ettim çalışıyor. Hiç anlamayan biri de değilim.

Ancak arıza hiç değişmedi.

Minidump dosyası paylaşınız.

Her mavi ekran da hata değişiyor. Hata açıklamalarını araştırdığım da ; hard disk, ram vb. Arızalar olabileceğini söylüyor... bios veya boot ekranının ilerisine gidemiyorum..! Bios'u da sıfoladım ancak değişen herhangi birşey yok...

Her mavi ekran da hata değişiyor. Hata açıklamalarını araştırdığım da; hard disk, RAM vb. Arızalar olabileceğini söylüyor... BIOS veya boot ekranının ilerisine gidemiyorum! BIOS'u da sıfoladım ancak değişen herhangi bir şey yok...

Siz dump dosyasını paylaşır mısınız?

Adam akıllı yardımcı olmamız için arkadaşımın da dediği gibi Dump dosyası paylaşmanız lazım.
İnternetten aranan çözümlerle Mavi Ekran çözülmez.

Sorun şu ki masaüstüne girilmiyor başka nasıl ulaşabilirim minidump dosyalarına (netten baktım hep masaüstü yolları var)
Sistem açılıyorsa Güvenli Mod'a girmeyi deneyin.
Oradan alabilirsiniz dosyaları.

Eğer hiçbir şekilde sistem açılmıyorsa önceliğimiz sistemi çalışır hale getirmek olacaktır.

Güvenli mode da resimdeki hata veriyor

Dosya Ekleri

• 16549609415831174435894.jpg
    16549609415831174435894.jpg
    269,3 KB · Görüntüleme: 30
Diskle alakalı bir şey var.

BIOS menüsüne girip Windows Boot Manager görünüyor mu ona bakın.
Görünüyorsa 1.sıraya alıp sistemi çalıştırmaya uğraşalım.

Eğer yoksa diskin bağlantılarına bakalım.
Sağlamsa disk ölmüş olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı