i7 10700F işlemciye ekran kartı önerisi

Bütçe
13500
14K bütçe ile istediğiniz parçalar nedir?

Normalde Intel sistem bakıyordum fakat şu an işlemci olarak AMD Ryzen 5 5600X anakat da uygun yollu A520 SH2 olabilir.
@Beratgazi reis siz yine de bir tane sıvı soğutma bakın çift fan.

Dostum sıvı soğutma işi biraz aşıyor beni bütçemde çok oynama yapamıyorum maalesef.
3D modelleme için AMD ekran kartı alınmaz hocam NVIDIA alın.

Bunu neye dayanarak söylediğinizi öğrenebilir miyim?
Uygun fiyata Wraith prisim alabilirsiniz 190 230 TL bandında ve fazlası ile işinizi görecektir.

Teşekkür ederim.

Normalde Intel sistem bakıyordum fakat şu an işlemci olarak AMD Ryzen 5 5600X anakat da uygun yollu A520 SH2 olabilir.

Dostum sıvı soğutma işi biraz aşıyor beni bütçemde çok oynama yapamıyorum maalesef.

Teşekkür ederim.
14k ile sadece anakart + RAM + işlemci alınacaksa :
Kingston Fury Beast 8 GB 3600 MHz DDR4 CL17 KF436C17BB/8 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 4 Tane.
PSU + Kasa :
Hepsi beraber 14K altında oluyor.
İşlemci Soğutucu alınacaksa : Arctic LIQUID FREEZER II 360 Sıvı Soğutma Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Son düzenleme:

Teşekkür ederim.
Siz bilirsiniz buyrun alın ne diyim :D
@367519 reis niye 3D modelleme AMD yapamaz diye bir şey mi var.
Render sürelerini geçtim daha uğraşırsınız nvidia harici alınmaz şuan 3d modelleme gibi işler için.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

14K ile sadece anakart + RAM + işlemci alınacaksa:
Kingston Fury Beast 8 GB 3600 MHz DDR4 CL17 KF436C17BB/8 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 4 tane.
PSU + kasa:
Hepsi beraber 14K altında oluyor.
İşlemci soğutucu alınacaksa: Arctic LIQUID FREEZER II 360 Sıvı Soğutma Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Dostum attıkların iyi güzel hoş ama ben bütün sistem ekran kartı dahil Total fiyatı 14000TL olmasını istiyorum.

Dostum attıkların iyi güzel hoş ama ben bütün sistem ekran kartı dahil Total fiyatı 14000TL olmasını istiyorum.
Intel isterseniz:

Intel isterseniz:

İşlemciyi 5 5600X yaparsam çok sıkıntı olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı