Hocam bu sıcaklıklar sadece RDR2'de oluyor, ayrıca işlemcide sıvı metal kullanıldığı için teknik servise şimdilik yollamak istemiyorum.İşlemci fazlasıyla ısınmış. Termal macun kesinlikle şart. Undervolt yapabilirsiniz. @erengore
Hocam bu sıcaklıklar sadece RDR2'de oluyor, ayrıca işlemcide sıvı metal kullanıldığı için teknik servise şimdilik yollamak istemiyorum.
Oyun performansını çok etkilemiyorsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Sıvı metal macun için 95 fazla geldi hocam bir an.Hocam bu sıcaklıklar sadece RDR2'de oluyor, ayrıca işlemcide sıvı metal kullanıldığı için teknik servise şimdilik yollamak istemiyorum.
Herhangi bir performans kaybı yaşanmıyor, zaten DLSS'de açık olduğu için FPS konusunda bir problem yok, High'da 70-100 FPS arası alıyorum. İşlemci 14 nm olduğu için bu sıcaklıklar normal deniyor.Oyun performansını çok etkilemiyorsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Sıvı metal macun için 95 fazla geldi hocam bir an.
Hocam ben en fazla 75 falan gördüm. Arkada çalışan ağır uygulamalar var mı ?Bugün oyunu yeni indirdim ve oynarken işlemcimin bazı zamanlar %100 kullanıldığını gördüm.
Asus'un Armoury Crate yazılımı açık oluyor.Hocam ben en fazla 75 falan gördüm. Arkada çalışan ağır uygulamalar var mı ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.