- Makaleler
- 63
Reset NVRAM yaptın mı denemeden önce?
Denemedim hocam deneyeyim.Reset NVRAM yaptın mı denemeden önce?
Reset NVRAM yaptın mı denemeden önce?
Service state service state spawning yazıyor ve kalıyor. Üstte birsürü acpi error method parse/execution failed demesi normal mi?Hata görseli paylaşır mısınız?
Tamamdır.Direkt bu güncel EFI ile dener misin? Direkt sistemi macOS yapma, Windows da kalsın keza EFI'yi özelleştiririz, hallederiz yani merak etme.
![]()
EFI - OC 7.9 - Up to date
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
İşlemcine uygun olan plistin adını config yapıp denersin. Sonucu bildirirsin.
Direkt bu güncel EFI ile dener misin? Direkt sistemi macOS yapma, Windows da kalsın keza EFI'yi özelleştiririz, hallederiz yani merak etme.
![]()
EFI - OC 7.9 - Up to date
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
İşlemcine uygun olan plistin adını config yapıp denersin. Sonucu bildirirsin.
Hangi Config'i test ettin?
Şu an imajı tekrar yazıyorum imaj kafayı yedi 5 dakikaya deniyorum.620 olanı dener misin?
620 olanı dener misin?
Tekrar 630 Olanı Reset VRAM yapıp denedim. Aynı hata... "PCI Configuration End" Yazısından Hemen Sonra Gelen "AppleCredientals:" Yazısını Görür Görmez PC Kapanıyor620 olanı dener misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.