3718Ahmet
Decapat
- Makaleler
- 1
- RAM
- XPG D41 16GB 3600MHZ CL18
- Ekran kartı
- Msi gtx 1660 super ventus xs
- Anakart
- Msi mag z490 tomahawk
- İşlemci
- İ7 11700K
Merhabalar.
İşlemcim İ7 11700K ve şuanki değerleri boşta 50 ve %5 lik kullanımda 100 dereceye çıkıyor. İşlemci l içinde akmış erimiş olan ve büyük ihtimal çakma bir arctic mx4 macun vardı. Macunun artık yok olduğunu işlemci mesela oyuna girerken 50 dereceden bi anda 80 lere çıkması bi anda 50ye düşmesinden anlıyorum.
ChatGPT'ye sorduğumda özet olarak macunu nt h1-h2 veya kyronaut, soğutucu açısından da şu linklerdekileri önerdi. Siz başka ne önerirsiniz
Bir arkadaşım da şunu önerdi bana bu işlemci için bu yeterli olur diye
www.trendyol.com
İşlemcim İ7 11700K ve şuanki değerleri boşta 50 ve %5 lik kullanımda 100 dereceye çıkıyor. İşlemci l içinde akmış erimiş olan ve büyük ihtimal çakma bir arctic mx4 macun vardı. Macunun artık yok olduğunu işlemci mesela oyuna girerken 50 dereceden bi anda 80 lere çıkması bi anda 50ye düşmesinden anlıyorum.
ChatGPT'ye sorduğumda özet olarak macunu nt h1-h2 veya kyronaut, soğutucu açısından da şu linklerdekileri önerdi. Siz başka ne önerirsiniz
Cooler Master Hyper 212 Black RGB İşlemci̇ Soğutucu, 120mm RGB LED Fanli Intel & AMD Uyumlu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Cooler Master Hyper 212 Black RGB İşlemci̇ Soğutucu, 120mm RGB LED Fanli Intel & AMD Uyumlu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Bir arkadaşım da şunu önerdi bana bu işlemci için bu yeterli olur diye

Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu Bakır Kanallı Rainbow Cooler Fan Fiyatı - Trendyol
Snowman T6 Ultra Soğutma 6 Bakır Kanallı Rainbow Cooler Fan yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Son düzenleme: