Schnaps
Hectopat
Büyük ihtimal doğru monte edemedin. Yoksa o sıcaklıklara çıkmaz.
1.5 yıldır normal kullanıyordum hiç ellemedim ki.
Büyük ihtimal doğru monte edemedin. Yoksa o sıcaklıklara çıkmaz.
1.5 yıldır normal kullanıyordum hiç ellemedim ki.
Lian Li galahad AiO 240 var.
Siz normal normal kullanırken sıcaklık birden bu derecelere çıktığını fark ettiyseniz pompa gitmiş olabilir. Kurumuş macun böyle bir fark yaratmaz yine de.
Soğutucunun jelatinini söktünüz mü?
Peki pompayı nereden kontrol edebilirim.
Evet.
Sıvı soğutmayı söküp stok fan ile çalıştırın. Sıvı soğutmayı da garantiye yollayın.
Sıvı soğutma borusundan birisi soğuk diğeri hafif ılık normal mi?
E tabii bir yerden soğuk sıvı gelecek öbür taraftan sıcak sıvı yukarı çıkıp soğutulacak sistem bu ancak yine de stok soğutucuyu takın sıcaklık değerleri daha düşük çıkar büyük ihtimalle soğutmayı da garantiye yollayın.
Rust menü ekranı Discord ve Google açık sadece verdiğim GHz değeri ve voltta var kesinlikle normal değil peki 1.5yıl önce aldım servis kabul eder mi veya para ister mi?
2 senelik garantisi olur bu ürünlerin. 1,5 sene dediğinize göre hala 5 ay kadar garantisi var ücretsiz bir şekilde ürünün tamirinin yapılması, tamir edilemiyorsa da yeni ürün ile değişimi yapılır.
Keza PF240 kullanırken böyle bir sorun benim de başıma geldi radyatör ve pompa kaynaklı olmak üzere 2 kere ve ilkinde tamir ikincisinde değişim yapıldı.
Değişiminde ise 6 aylık bir garantisi kalmıştı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.