i7-11800H GTX 1650 bilgisayar Valorant'ta düşük FPS veriyor

loorg

Yoctopat
Daha fazla  
Normalde ne kadar almam gerekiyor bilmiyorum ama şu anki aldığım FPS'den hiç memnun değilim.
1280x960 her şey düşük, aldığım FPS 90 130 arası gidip geliyor. Laptop kullanıyorum ve şarjda iken oynuyorum.
Nihai performans modunda çalıştırıyorum.
Sistem:
GTX 1650.
i7 11800H.
8 GB RAM.
Ekstra fan kullanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldığımız fps değerleri normal? 100-160 arası. Size bir i5 11400h Csgo fps test videosu atayim. Bilmediğin konu hakkında boş sallama.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok biliyor hocam çok takmayın. Fps değerleri normal diyen arkadaşın bilgisayar bilgisini sorgularım.

Bende de 12500H var ben de 350 400 arası oynuyorum.Normal değil değerleriniz.

Peki bakalım. 6 GB 3050 ile başarılar sana.
Neden bu ukalalık? 3050 4gb diyorsun sanki benim sana yalan borcum var. Üstüne fps değerleri normal diyorsun kanıt sunuyorum üstüne başkaları sözümü destekleyecek cümleler kuruyor. Hala değişik kendi kendine tavır yapıyorsun. İnanılmaz.

Bende de 12500H var ben de 350 400 arası oynuyorum.Normal değil değerleriniz.
Bir soru soracağım fps rekabetçide ölüm maçında en az 50fps daha fazla oluyor değilmi? Ölüm maçında fpsler rekabetçiye göre baya düşük oluyor.

Son düzenleme:
Neden bu ukalalık? 3050 4gb diyorsun sanki benim sana yalan borcum var. Üstüne fps değerleri normal diyorsun kanıt sunuyorum üstüne başkaları sözümü destekleyecek cümleler kuruyor. Hala değişik kendi kendine tavır yapıyorsun. İnanılmaz.

Bir soru soracağım fps rekabetçide ölüm maçında en az 50fps daha fazla oluyor değilmi? Ölüm maçında fpsler rekabetçiye göre baya düşük oluyor.
Pek ölüm girmiyorum ama 50 de oynamıyordur sanırım arada.Ufak bir fark oluyor tabii.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı