i7-11800H GTX 1650 bilgisayar Valorant'ta düşük FPS veriyor

loorg

Yoctopat
Daha fazla  
Normalde ne kadar almam gerekiyor bilmiyorum ama şu anki aldığım FPS'den hiç memnun değilim.
1280x960 her şey düşük, aldığım FPS 90 130 arası gidip geliyor. Laptop kullanıyorum ve şarjda iken oynuyorum.
Nihai performans modunda çalıştırıyorum.
Sistem:
GTX 1650.
i7 11800H.
8 GB RAM.
Ekstra fan kullanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden bu ukalalık? 3050 4 GB diyorsun sanki benim sana yalan borcum var. Üstüne FPS değerleri normal diyorsun kanıt sunuyorum üstüne başkaları sözümü destekleyecek cümleler kuruyor. Hala değişik kendi kendine tavır yapıyorsun. İnanılmaz.

Sadece 6 değil 4 dür yazdım ben paşam. Bu bir ukalalık değil. 6VRAM'lik versiyonu çıkmış olabilir, yanlışım olabilir, 4000 serisinden sonra 3000 serisini takıp etmiyorum artık ne çıktı ne çıkmadı diye. Burada ukalalık yapan ve saldırgan davranan sensin ki diğer arkadaşlarda sakin olman konusunda uyardılar yorumlarda ;) İşinden gücünden çıkınca evde 1 demlik papatya çayı iç iyi gelir <3

Sadece 6 değil 4 dür yazdım ben paşam. Bu bir ukalalık değil. 6VRAM'lik versiyonu çıkmış olabilir, yanlışım olabilir, 4000 serisinden sonra 3000 serisini takıp etmiyorum artık ne çıktı ne çıkmadı diye. Burada ukalalık yapan ve saldırgan davranan sensin ki diğer arkadaşlarda sakin olman konusunda uyardılar yorumlarda ;) İşinden gücünden çıkınca evde 1 demlik papatya çayı iç iyi gelir <3
6 diyorsam bi bildiğim var cihazi alırken baktım heralde bilmediğin bir konuda bu kadar kesin konuşmanın doğru olmadığını düşünüyorum. Fpsler normal diyorsun o konudada bir bilgin yok. Habire herşeyi bikiyirmuşsun gibi davrandın sinir oldum bende bence haklı olarak.

Etiketledim gelmiş olması gerekiyor.
Yok gelmedi hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı