Çözüldü i7 11800H ile RTX3070M darboğaz yapar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

NecroBit

Megapat
Daha fazla  
RAM
16GB
SSD veya HDD modeli
M2 SSD 1TB Samsung
Ekran Kartı: RTX 3070 Laptop GPU
İşlemci: i7-11800H

Selamlar dostlar. Görseldeki değerlere göre sizce bir darboğaz sorunu söz konusu mu? Oyunda ekranı hızlıca hareket ettirdiğimde de yırtılmalar söz konusu.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-01-08 005000.png
    Ekran görüntüsü 2023-01-08 005000.png
    99,4 KB · Görüntüleme: 271
Çözüm
@NecroBit sorunu çözebildinmi hocam son durum nedir?
Çözüldü hocam düzeltmem gerekiyordu benim hatam. Garanti kapsamında anakart değişimi yapıldı. Şimdi hem eskisinden çok daha iyi sıcaklık değerleri alıyorum, hem sorun ortadan kalktı. Tek sorun fan sesi, o da sinek problem fazla rahatsız etmiyor. İlgine sağlık :)
Hocam hata vs mi veriyor? Bu arada cihaz markasını yazarmısın.
Hata vermiyor, sadece doğru dosyayı bulamadım. Bulduğumu sandığım dosyayı da kurmaya çalışırken, BIOS setup ekranında Update kısmı silikti. Diğer iki seçenekte "USB'ye yazdır" ve Kopyalama (Başka bilgisayarı kurtarmak için) idi.

Marka mode: HP OMEN 17 ck0004nt

Şuanda da servisi ile görüşüyorum. Win 11 sıfırlamadan başka bir şey aklımıza gelmiyor diyor.ç İz üstündeyim, baskıladım mecbur

Hata vermiyor, sadece doğru dosyayı bulamadım. Bulduğumu sandığım dosyayı da kurmaya çalışırken, BIOS setup ekranında Update kısmı silikti. Diğer iki seçenekte "USB'ye yazdır" ve Kopyalama (Başka bilgisayarı kurtarmak için) idi.

Marka mode: HP OMEN 17 ck0004nt

Şuanda da servisi ile görüşüyorum. Win 11 sıfırlamadan başka bir şey aklımıza gelmiyor diyor.ç İz üstündeyim, baskıladım mecbur
Hp'den ilk bios sürümünü isterseniz atarlar hocam.

Bana Win 11 Home sürümünü yüklememi istediler. Yarın tekrar iletişim kuracaklarmış. O kadar çok sürücü kaldır indir yaptım ki, şimdi oyunlar soluklaştı :)
Ben ürünümü gerekmedikçe servise göndermiyorum. En doğrusu bu zaten ne olduğu belirsiz servisler yetkili servis oluyor sonra böyle sıkıntı çekiyoruz. Windows sürümü ile alakalı olduğunu sanmıyorum hocam 3 defa temiz kurulum yapmışsın. Dediğim gibi sorununun kesinlikle bios kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Ben ürünümü gerekmedikçe servise göndermiyorum. En doğrusu bu zaten ne olduğu belirsiz servisler yetkili servis oluyor sonra böyle sıkıntı çekiyoruz. Windows sürümü ile alakalı olduğunu sanmıyorum hocam 3 defa temiz kurulum yapmışsın. Dediğim gibi sorununun kesinlikle bios kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Dediğiniz gibi sordum ve eski 4 farklı sürümü edindim. Fakat farklı farklı hatalar alıyorum. Son kez temiz kurulum yapıp, o esnada yüklemeyi düşünüyorum BIOS eski sürümünü de. Veya daha iyisi diagnostic üzerinden veya USB üzerinden yükleyeceğim

Dediğiniz gibi sordum ve eski 4 farklı sürümü edindim. Fakat farklı farklı hatalar alıyorum. Son kez temiz kurulum yapıp, o esnada yüklemeyi düşünüyorum BIOS eski sürümünü de. Veya daha iyisi diagnostic üzerinden veya USB üzerinden yükleyeceğim.

Hocam Windows ile BIOS çok farklı şeyler format atmanıza gerek yok. İlk sürümden başlayarak sorunsuz sürümü bulun.

İlk sürüm her zaman en stabil sürümdür bana göre.

Hocam Windows ile BIOS çok farklı şeyler format atmanıza gerek yok. İlk sürümden başlayarak sorunsuz sürümü bulun.

İlk sürüm her zaman en stabil sürümdür bana göre.
BIOS setup çalıştırıyorum fakat hiçbir hareketlilik olmuyor maalesef. Sistem Diagnostic üzerinden de (PC kapatıp F2 ile sistem testlerinin olduğu kısımdan) BIOS eski sürümünü, exe'sini USB'ye direkt attığım USB üzerinden de görüntüleyemiyorum.

Bu yüzden temiz kurulum yapmam şart oldu aslında.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-01-09 145621.png
    Ekran görüntüsü 2023-01-09 145621.png
    12,8 KB · Görüntüleme: 32
BIOS setup çalıştırıyorum fakat hiçbir hareketlilik olmuyor maalesef. Sistem Diagnostic üzerinden de (PC kapatıp F2 ile sistem testlerinin olduğu kısımdan) BIOS eski sürümünü, exe'sini USB'ye direkt attığım USB üzerinden de görüntüleyemiyorum.

Bu yüzden temiz kurulum yapmam şart oldu aslında.
Hocam exeyi flaşa atmadan çalıştırın.

Bunu yaptığınız halde birşey olmuyormu?

Hocam exeyi flaşa atmadan çalıştırın.

Bunu yaptığınız halde birşey olmuyormu?
Hiçbir şey olmuyor. Tepki yok. Çok saçma şeyler yaşıyorum şu anda. Aklımı toparlamaya çalışıyorum tabiri caizse. Ddikleri yöntemleri deneyeceğim. Zaten yalama oldum artık her yolu denemesi mübah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı