Swoxie
Hectopat
Intel'in sitesinde maksimum 100 yazıyor ama kısa süreliğine ise maksimum sıcaklık biraz artabilir diyor. Bayağı uzun süre 100 derecelerde kalıyor mu yoksa hemen 98'lere mi düşüyor?105 derece sanırım.
Intel'in sitesinde maksimum 100 yazıyor ama kısa süreliğine ise maksimum sıcaklık biraz artabilir diyor. Bayağı uzun süre 100 derecelerde kalıyor mu yoksa hemen 98'lere mi düşüyor?105 derece sanırım.
100 dereceymiş bu arada harbiden neden kapanmıyor o zaman. Güçtende kısmıyor. Bu arada işlemcinin Turbo Boost açık şekilde 115W gücü varmış ancak benimki 55 wattı geçmeye ihtiyaç duymuyor.
Sensör de bir sıkıntı var o zaman başka açıklaması olamaz.100 dereceymiş bu arada harbiden neden kapanmıyor o zaman. Güçtende kısmıyor. Bu arada işlemcinin Turbo Boost açık şekilde 115W gücü varmış ancak benimki 55 wattı geçmeye ihtiyaç duymuyor.
Round sırasında full 100 kalıyor.
Mümkünse oyun içinden Afterburner göstergesini ss alıp atabilir misin?Hocam bu yeni olan bir şey değil. İlk baktığımdan beri böyle bu zaten ve daha hiç aıkıntı yaşamadım ama insan korkuyorda. 9 aydır bende bu laptop ve o zamandan beri 100 dereceyi görüyorum. Termal macun değişti 12.5 KW'lik bir şey sürüldü ancak aynı. Ben hala göstergede bir sorun olduğunu düşünüyorum ama bilemiyorum. Ekran kartlık bir sorun yok zaten o 82 83'ü geçmiyor o da RDR2 Ultra ayarlarda oynayınca. CS2 de 70 75 arası geziyor.
O laptop güç kısmasına da girememiş.Valorant gireyim dedimbirisi oyun başlamadan birisi yeni başlayınca diğeri de oyun ortasında. CPU kullanımı NVIDIA da MSI da aynısını gösteriyor. En alttaki dereceyi ciddiye alıyorum. Özellikle tüm CPU'ları açtım Afterburner'dan. Yorum sizde.
Ekran kartı max 70 görüyor tek sorun cpu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.