Öncelikle merhaba kule tipi soğutuculardan çok çekmiş biri olarak takıp sökerken, termal yenilerken uğraştırıcı oluyor en azından benim için öyle sıvı soğutmaya geçebilirsen söylediğin fiyatta veya bütçe ekleyebilirsen sıvı soğutmaya geçmeni öneririm ama senin soruna karşılık olarak eğer ki OC yapmayacaksan Thermaltake toughair 510 alabilirsin veya DeepCool modellerini tavsiye ederim tabii ki bu senin kasa boyutuna göre de değişir kasana göre değerlendirip bakarsan daha iyi olur.
Geçenlerde görmüştüm o kasayı vatan da beyazıydı yanılmıyorsam bence o kasaya sıvı soğutma yakışır bütçen dahilinde sıvı soğutma bakabilirsen ya da biraz daha bekleyip al ileride hoşuna gidecektir. Benim sana şu anlık sıvı soğutma olarak tavsiyem Thermaltake veya Deep cool un sıvı soğutucularına bakman olur kasanın boyutlarını bulamadım kendin cetvel veya metreyle ölçersen iyi olur boyutlarını yazarsan daha iyi şeyler buluruz.
Geçenlerde görmüştüm o kasayı vatan da beyazıydı yanılmıyorsam bence o kasaya sıvı soğutma yakışır bütçen dahilinde sıvı soğutma bakabilirsen ya da biraz daha bekleyip al ileride hoşuna gidecektir. Benim sana şu anlık sıvı soğutma olarak tavsiyem Thermaltake veya Deep cool un sıvı soğutucularına bakman olur kasanın boyutlarını bulamadım kendin cetvel veya metreyle ölçersen iyi olur boyutlarını yazarsan daha iyi şeyler buluruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.