i7-13700H vs i5-13500H

Daha iyi bir cihaz en basitinden:

36K ya bile 4060 laptoplar var. Peşin fiyatina taksit yok ama vade farki fiyati bile daha uygun 🙂:

Önerim 40000 TL ye bunu almanız olur:
Hocam önerileriniz için çok teşekkür ederim ama benim almayı düşündüğüm cihazda 32 ram 1 tb ssd var ve win kurulu, bu farkları ekleyince hepsi aynı fiyat. Dediğim gibi 2 kez kullandım bu 3. Cihaz olacak hiçbir sorun yaşamadım gayet iyi müşteri hizmetleri var teknik servis konusunda da sorun yaşamadım. Benim için en önemli etken 12 taksit, bunların toplamında en uygun pc monster oluyor. Peki sizce attığım 2 pc karşılaştırmasında hangi işlemciyi tavsiye edersiniz bu konuda bilgilerinizden yararlanmak isterim, i5 13500 vs i7 13700, valo cs fps oyunları oynayacağım kullanabileceğim 200hz monitör olacak (şimdilik144hz)

Hocam önerileriniz için çok teşekkür ederim ama benim almayı düşündüğüm cihazda 32 ram 1 tb ssd var ve win kurulu, bu farkları ekleyince hepsi aynı fiyat. Dediğim gibi 2 kez kullandım bu 3. Cihaz olacak hiçbir sorun yaşamadım gayet iyi müşteri hizmetleri var teknik servis konusunda da sorun yaşamadım. Benim için en önemli etken 12 taksit, bunların toplamında en uygun pc monster oluyor. Peki sizce attığım 2 pc karşılaştırmasında hangi işlemciyi tavsiye edersiniz bu konuda bilgilerinizden yararlanmak isterim, i5 13500 vs i7 13700, valo cs fps oyunları oynayacağım kullanabileceğim 200hz monitör olacak (şimdilik144hz)

13700H daha iyi acik ara islemci odaklı oyunlarda goze gorulur fark olur. Ama dedigim gibi monsterin ozellikle gunumuzde hicbir urunu alinmaz. Hele hele bu fiyata bu cihaz hic alinmaz. Para verseler kullanmam. @YüzbaşıJohnPrice

Hocam inteller özellikle 13 ve 14. Nesil işlemciler çok ısınıyor. Bu kasa soğutma performansı olarak kötü olduğu için de tam verim almayabilirsiniz, drop yiyebilirsiniz. Bahsettiğiniz ram ve ssd konusunu o kadar kafaya takmayın. 16gb ram 1500 tl 512gb ssd ise 1000-1200tl dolaylarinda. Illa monster almak istiyorsanız alın ama bu fiyatları hiç hak etmiyor, taksit konusunda sizi anlıyorum ancak yine de mantıklı değil

Mesela bu cihaza Hepsiburada bir iki karta vade farksız 9 taksit yapıyor, diğer kartlarda da toplam ödeme yine 50k dolaylarinda

Acer ekran, gecikme süresi, soğutma performansı olarak Monsterin çok önünde bir cihaz

Son düzenleme:
Durumumu anlatmışım, 12 taksit altında cihaz alamıyorum ödeme yapamam. Ram ssd vs ekleyince yine fiyat artıyor önerilen cihazlarda. Soğutma konusunda 2 monster kullandım. 2 cihazımda da sorun yaşamadım şimdiye kadar, servis ve müşteri hizmetlerinden de memnunum. Kazık fiyat dediğin windows kurulu olmasından kaynaklanıyor, lisanslı windows ürünleri fiyatına bir bak istersen. Ben de şunu söylüyorum bu kadar laf anlatmama rağmen, işlemci kıyaslaması yapmama rağmen sen kim oluyorsun da gelip burada enayi diyorsun bana? Her şeyi geçtim param var alıyorum sana ne? İşlemci yorumu yapacaksan adam ol insan gibi cevap yaz yok yapmayacaksan ikile haddine düşmeyen konulara burnunu sokma

Durumumu anlatmışım, 12 taksit altında cihaz alamıyorum ödeme yapamam. RAM SSD vs ekleyince yine fiyat artıyor önerilen cihazlarda. Soğutma konusunda 2 Monster kullandım. 2 cihazımda da sorun yaşamadım şimdiye kadar, servis ve müşteri hizmetlerinden de memnunum. Kazık fiyat dediğin Windows kurulu olmasından kaynaklanıyor, lisanslı Windows ürünleri fiyatına bir bak istersen. Ben de şunu söylüyorum bu kadar laf anlatmama rağmen, işlemci kıyaslaması yapmama rağmen sen kim oluyorsun da gelip burada enayi diyorsun bana? Her şeyi geçtim param var alıyorum sana ne? İşlemci yorumu yapacaksan adam ol insan gibi cevap yaz yok yapmayacaksan ikile haddine düşmeyen konulara burnunu sokma

Çok biliyor olsaydın konu açıp yardım istemezdin. 13 mesajlı birine göre çok öz güvenli konuşuyorsun. Senden bilmem kaç kat daha fazla laptop tecrübem ve bilgim var ama sana yaramaz o bilgiler. İstediğini yap karışmıyorum. Çöpe attığın para ile mutluluklar. Daha Windows'u pahalı sanan birisin sana laf anlatsam ne yazar? Windows lisansı güvenli ve orijinal bir şekilde en maksimum 300TL'ye alınıyor. Bu arada ister üstüne alın ister alınma ama körü körüne Monster alanın kendine, parasına saygısı yoktur ve şahsen o kişiye enayi derim. Hepsi benim şahsi düşüncem.

Çok biliyor olsaydın konu açıp yardım istemezdin. 13 mesajlı birine göre çok öz güvenli konuşuyorsun. Senden bilmem kaç kat daha fazla laptop tecrübem ve bilgim var ama sana yaramaz o bilgiler. İstediğini yap karışmıyorum. Çöpe attığın para ile mutluluklar.
Açtığım konu işlemciyle alakalı, bilgisayarla değil. İşlemciyle ilgili bilgili olduğumu da iddia etmedim ki konu açmayayım. 13 mesajım var ama en azından kimseye hakaret etmeden gelmişim forum açmışım. Sen de kendini çok biliyor diye zannediyorsun ya, ola da bilirsin bir lafım yok ona. Ama edebin yoksa seni o bilgilerin kurtarmaz, engin bilgili bilgisayar profesörü arkadaş. Sana da bu seviyesizlikle mutluluklar, forum sana kalsın 👋🏻

Açtığım konu işlemciyle alakalı, bilgisayarla değil. İşlemciyle ilgili bilgili olduğumu da iddia etmedim ki konu açmayayım. 13 mesajım var ama en azından kimseye hakaret etmeden gelmişim forum açmışım. Sen de kendini çok biliyor diye zannediyorsun ya, ola dabilirsin bir lafım yok ona. Ama edebin yoksa seni o bilgilerin kurtarmaz, ENG'in bilgili bilgisayar profesörü arkadaş. Sana da bu seviyesizlikle mutluluklar, forum sana kalsın 👋🏻

Daha iyisini alabiliyorken neden nefret edilen ve insanları kazıklama harici bir amacı olmayan bir markaya bu kadar takıntı yaptınız ki?

Açtığım konu işlemciyle alakalı, bilgisayarla değil. İşlemciyle ilgili bilgili olduğumu da iddia etmedim ki konu açmayayım. 13 mesajım var ama en azından kimseye hakaret etmeden gelmişim forum açmışım. Sen de kendini çok biliyor diye zannediyorsun ya, ola dabilirsin bir lafım yok ona. Ama edebin yoksa seni o bilgilerin kurtarmaz, ENG'in bilgili bilgisayar profesörü arkadaş. Sana da bu seviyesizlikle mutluluklar, forum sana kalsın 👋🏻

Laptop alırken dikkat edilmesi gereken tek şey işlemci değildir rezalet Monster aldığını gördük ve kimse senin ileride başın ağırmasın diye öneriler yaptık ama kimseyi pek kaale almadın veya alıyormuş gibi yaptın. Kendi bildiğini yapacaksan neden konu açıyorsun? Ben sana hakaret etmedim üstüne alınman benim suçum değil. 2 mesajımda da sana direkt olarak bir söylemim olmadı. Senden daha edepli, seviyeli ve bilgiliyim. Teşekkürler. Monsterınla mutluluklar.

Durumumu anlatmışım, 12 taksit altında cihaz alamıyorum ödeme yapamam. Ram ssd vs ekleyince yine fiyat artıyor önerilen cihazlarda. Soğutma konusunda 2 monster kullandım. 2 cihazımda da sorun yaşamadım şimdiye kadar, servis ve müşteri hizmetlerinden de memnunum. Kazık fiyat dediğin windows kurulu olmasından kaynaklanıyor, lisanslı windows ürünleri fiyatına bir bak istersen. Ben de şunu söylüyorum bu kadar laf anlatmama rağmen, işlemci kıyaslaması yapmama rağmen sen kim oluyorsun da gelip burada enayi diyorsun bana? Her şeyi geçtim param var alıyorum sana ne? İşlemci yorumu yapacaksan adam ol insan gibi cevap yaz yok yapmayacaksan ikile haddine düşmeyen konulara burnunu sokma
Windows'u rufus ile ücretsiz aktif edebiliyorsun soyledim bunu daha öncede illaki para vermene gerek yok 😀. Monsterin gunceldeki sorunlarini bir arastir istersen. Fan sesi sorunlari, ekran sorunlari, anakart sorunlari rezil kalite ve niceleri. Para verseler kullanilmayacak bir marka. 12 taksit ayağına vade farklı fiyatına rezil ürün satmak ne kadar mantıklı sence 😀. 4050 cihaz 50K baksana. 4070 cihazlar geliyor bu fiyata neredeyse.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı