i7 13700K RTX 360 Ti tabanlı sistem toplanır mı?

Bütçe
55000
Madem öyle olduğunu biliyorsun, neden darboğaz yapmadığını söylüyorsun. Ayrıca doğru birşey söylemesi için senin onunla konuşman gerekmiyor. Burası forum sitesi.
Ben benimle konuşmasın diye bir şey mi söyledim? Ya şu ilk cümlene bir bak.
Abi, o işlemci ekrankartına göre yüksek, darboğaz yapar. i7 12700k bile yapar çok olmasada. Oyun oynayacaksın başka işlemci tavsiye edebilirim ama o sisteme uygun bir işlemci olarak i7 10700kf alabilirsin. Biraz pahalı gelirse i5 de tercih edebilirsin.
Şurada ki ilk cümlenize bakın doğru bir cümle mi? Sonra cevap verin bana.

Ekran kartından işlemciye ne ara geçtiniz?
3070 Tİ geçtim,3080/6900XT önerildi.
Siz 3070 ile neredeyse aynı olan 8 GB VRAM 3070 Tİ da ısrar ettiniz.
Ayrıca yorumunuzu eleştirmem için tavsiyede bulunmam gerekmiyor, yanlış olduğu için eleştirdim.
Eleştiriye açık değilseniz yorumda bulunmayın.
Kusura bakma, işlemciden bahsedince işlemci demişim, orada ekrankartından bahsettiğimi anladığını umuyorum. Ayrıca pek görmedim 3080 li sistem önereni. Önerenlerde düşük işlemci öneriyorlardı. Eleştiriye açığım, siz eleştirmiyorsunuz, siz sadece yanlışları (yanlış olduğunu sandıklarınızı) dışa uruyorsunuz. Eleştiri yanlıştan ibaret değildir.

Nasıl yazmamı beklerdin, türkçe profösörü değilim, ayrıca hayatımın yarısını yurtdışında geçirdim ve yeni dürkiyeye geldim.

Kötü manada sormuyorum nasıl yazayım anlamadım ben yurtdışından geldim türkçeye yeni yeni alışıyorum.

Arkadaşlar ben en son 2015 Mayıs'ta DDR3 sistem topladım.
Haberim yoktu yeni nesil sistemin geleceğinden, bir ay sonra DDR4'ler çıktı. 🤦‍♂️💆‍♂️ (sinir krizi geçirmelik.)

Vallahi GTX 970 i7 4790K'lı bir sistemde kaldım, en son neler çıktı ne oldu hiç bilmiyorum.
Şimdilik öyle üstün körü topladım bir şeyler ama illaki yanlış yaptığım bir şey vardır, acaba kontrol edebilir misiniz?
Ve sizce i7 13700K - GEFORCE RTX 3060 TI tabanlı sistem toplanır mı?
(Aylık maaşım 20.000TL)

Eki Görüntüle 1664382

Eki Görüntüle 1664383
Abi ir sorum var, sen 55000 tl den daha düşük bütçede bir bilgisayar kabul etmezmisin? Edersen daha uygun bütçeli bi sitem önerebilirim.

Kusura bakma, işlemciden bahsedince işlemci demişim, orada ekrankartından bahsettiğimi anladığını umuyorum. Ayrıca pek görmedim 3080 li sistem önereni. Önerenlerde düşük işlemci öneriyorlardı. Eleştiriye açığım, siz eleştirmiyorsunuz, siz sadece yanlışları (yanlış olduğunu sandıklarınızı) dışa uruyorsunuz. Eleştiri yanlıştan ibaret değildir.

Nasıl yazmamı beklerdin, türkçe profösörü değilim, ayrıca hayatımın yarısını yurtdışında geçirdim ve yeni dürkiyeye geldim.

Kötü manada sormuyorum nasıl yazayım anlamadım ben yurtdışından geldim türkçeye yeni yeni alışıyorum.
Türkçeyle alakası yok tamamen yanlış bilgi. İşlemci ekran kartına göre fazla kalmış darboğaz olur demişsiniz bilginiz yanlış hocam.

Tamam hocam,sizinin dedikleriniz doğru,burda sizinle münakaşa eden birkaç kişinin yorumu yanlış.
Yorumunuzun doğruluk payı olmadığı için yanlış olmasını eleştireceğim tabi ki.
Peki, tamam siz böyle olmaya devam edin. Birşey merak ediyorum. Benim bilgisayar konusunda tavsiyelreimin hepsinin yanlış olduğunu söylüyorsunuz, ne zamandır bu işle meşgulsünü acaba. Merakımdan soruyorum.

Türkçeyle alakası yok tamamen yanlış bilgi. İşlemci ekran kartına göre fazla kalmış darboğaz olur demişsiniz bilginiz yanlış hocam.
Doğrusunedir?

Peki, tamam siz böyle olmaya devam edin. Birşey merak ediyorum. Benim bilgisayar konusunda tavsiyelreimin hepsinin yanlış olduğunu söylüyorsunuz, ne zamandır bu işle meşgulsünü acaba. Merakımdan soruyorum.

Doğrusunedir?
Ekran kartı fazla işlemci az kalırsa darboğaz olur.

Bu arada işlemci düşük olup ekran kartı top bir model olursa ve ya bu durumun tam tersi olursa darboğaz olur, cidden bunu bilmiyor musun?
İlk cümleyi okuyun lütfen. Benim dediğimin aynısı. Sen bunun doğru olduğunu söyledin ve benim dediğime yanlış diyorsun
Ya bugün ne oluyor anlamıyorum. Ben de biliyorum öyle olduğunu arkadaş yorumunda işlemci yüksek kalmış darboğaz olur yazmış ona söyledim.

55000 bütçede niye düşürsün ki?
Daha arkadaşın ne yazdığını doğru okumamışsın. Kimilir ne yadığın hakkında bir fikrin varmı.

Bu işle uğraşmıyorum, küçüklüğümden beri PC ile uğraştığım için biraz donanım bilgim var.
Forumda ki herkesin bilgisayarcı olduğunu mu düşünüyorsunuz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı