i7 13700K RTX 360 Ti tabanlı sistem toplanır mı?

Bütçe
55000
İlk cümleyi okuyun lütfen. Benim dediğimin aynısı. Sen bunun doğru olduğunu söyledin ve benim dediğime yanlış diyorsun

Daha arkadaşın ne yazdığını doğru okumamışsın. Kimilir ne yadığın hakkında bir fikrin varmı.
Doğru okudum doğru da cevaplandırdım. Siz yanlışınızın doğrusunu öğrendiniz mi?

Çok biliyorsunuz, tek siz biliyorsunuz. Forum sitesininde de bilgisiz toxic insanlar olduğu anlaşıldı.

Ben de 2013'te toplamıştım bir önceki sistemimi i3-2100 ve 1gb7850'den sonra çok şey değişmiş 10 yılda..

Tavsiyem;

Doğru okudum doğru da cevaplandırdım. Siz yanlışınızın doğrusunu öğrendiniz mi?
Arkadaşın dediği: Bu arada işlemci düşük olup ekran kartı top bir model olursa ve ya bu durumun TAM TERSİ olursa darboğaz olur, cidden bunu bilmiyor musun?

bak yani şunu da görmediysen ben sana ne diyeyim ya yazıklar olsun.

Vallahi insanlara da yardım edemez olduk ya böyleleri yüzünden.

Arkadaşın dediği: Bu arada işlemci düşük olup ekran kartı top bir model olursa ve ya bu durumun TAM TERSİ olursa darboğaz olur, cidden bunu bilmiyor musun?

bak yani şunu da görmediysen ben sana ne diyeyim ya yazıklar olsun.

Vallahi insanlara da yardım edemez olduk ya böyleleri yüzünden.
Bende biliyorum öyle olduğunu yazmışım. Sen ciddi misin? Bizi mi trollüyorsun?

Ben de 2013'te toplamıştım bir önceki sistemimi i3-2100 ve 1gb7850'den sonra çok şey değişmiş 10 yılda..

Tavsiyem;

Mantıklı.

Konu sahibi hikaye oyunu oynayacaksan dlss özelliğini açman iyi olur. Bilgin olsun diye söyledim.

Tavsiyem;

soplam kaç tl ediyor?

Tavsiyem;

Hocam hazır bütçe yeterli iken AM5 sistem daha iyi olur,7000X3D modeller beklenebilir.
İntel 14. Nesilde yeni sokete geçecek,sıfır olarak bu sokete yatırım yapmak mantıksız.

Mantıklı.

Konu sahibi hikaye oyunu oynayacaksan dlss özelliğini açman iyi olur. Bilgin olsun diye söyledim.

soplam kaç tl ediyor?
55'e yakındı sanırım.

Hocam hazır bütçe yeterli iken AM5 sistem daha iyi olur,7000X3D modeller beklenebilir.
İntel 14. Nesilde yeni sokete geçecek,sıfır olarak bu sokete yatırım yapmak mantıksız.
Haklı olabilirsiniz ancak tercih meselesi tamamen. Yatırım olarak bakmıyorum açıkçası sistemlere soket yapısı değişebilir değiştiği zaman işlemci güncelleme ihtiyacı olmayacak bir sistem bu.

Bilgisayarcıya sorabilirsin işlemci soğutucu işlemciye belki buz kestirebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı