i7 13700KF 4070 Ti oyun açıkken sistem kasıyor

capoeiratr

Megapat
Merhaba. PC özelliklerim.
RTX 4070 Ti.
Intel i7 13700KF.
32 GB RAM.
Windows 11.
Oyunumu açıyorum ve küçültüyorum. Daha sonra işlerimi yapmaya çalısıyorum. Fakat mouse takılıyor. Anlık tıkılmalar oluyor. Hatta Görev Yöneticisi'ni aç dediğimde bile Görev Yöneticisi 5sn sonra açılıyor. Çok sinir bozucu. Oyunu kapattığımda Görev Yöneticisi anında açılıyor mouse takılma olmuyor. Anlayamadım.

RTX 4070 Ti.
Intel i7 13700KF.
32 GB RAM.
Windows 11.
Oyunumu açıyorum ve küçültüyorum. Daha sonra işlerimi yapmaya çalısıyorum. Fakat mouse takılıyor. Anlık tıkılmalar oluyor. Hatta Görev Yöneticisi'ni aç dediğimde bile Görev Yöneticisi 5sn sonra açılıyor. Çok sinir bozucu. Oyunu kapattığımda Görev Yöneticisi anında açılıyor mouse takılma olmuyor. Anlayamadım.

Arka planda işlemci oyun için kullanılıyor o yüzden oluyor.

RTX 4070 Ti.
Intel i7 13700KF.
32 GB RAM.
Windows 11.

Hocam SSD modeliniz nedir?

RTX 4070 Ti.
Intel i7 13700KF.
32 GB RAM.
Windows 11.
Dostum bu 4. oldu bugün gördüğm.Sanırım Windows 11 de bir sorun var.Kısa sürede bi güncelleme getirip çözerler.

Dosya Ekleri

• işlemci ssd.png
    işlemci ssd.png
    43,7 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
Bu donanımsal bir soruna benzemiyor.

Tek tek ayıklayıp, soruna sebep olan yazılımı bulamayız, format atıp, temiz kurulum yapmak gerekiyor, sürücüleri eksiksiz kurup tekrar denemeniz lazım.

Anladım teşekkürler akşam deneyeceğim. Tekrardan sonucu yazarım.

Bu donanımsal bir soruna benzemiyor.

Tek tek ayıklayıp, soruna sebep olan yazılımı bulamayız, format atıp, temiz kurulum yapmak gerekiyor, sürücüleri eksiksiz kurup tekrar denemeniz lazım.

Peki format atmadan bilgisayarı sıfırla desem?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı