i7 14700K - RTX 4070 Super sistem alınır mı?

mesker

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Ana parçalar olarak bunları istiyorum ve 50-55 bandına rahat bulunabiliyor, aslında çok fazla bir oyun oynamıyorum fakat sistemimi yenilemem gerektiğini düşünüyorum. Sizce bu sistem nasıl beni uzun süre götürür mü? Diğer parçalar pek önemli olmadığı için yazmadım.

Intel Core i7 14700K.
ASUS Prime B760M-K 6600MHz OC DDR5.
ASUS Dual GeForce RTX 4070 Super EVO white OC Edition 12 GB GDDR6X 192 bit DLSS 3 ekran kartı.
32 RAM.

En son Intel olaylarından sonra AMD gitmenizi öneririm. 7800x3D öneririm fiyat farkına değecektir 3D vcache çok iyi bir nimet. Ayrıca AMD Ryzen Turbo mod diye bir özellik geldi, şu an stabil değil ama güncelleme aldıkça daha iyi olacaktır, yanlış hatırlamıyorsam Gigabyte Aorus anakartında vardı özellik.

Alacağım sistemde hazır sistem olacak ama 7500F Çok zayıf kalıyor kanaatimce, 14700k daha güçlü değil mi?

En son Intel olaylarından sonra AMD gitmenizi öneririm. 7800x3D öneririm fiyat farkına değecektir 3D vcache çok iyi bir nimet. Ayrıca AMD Ryzen Turbo mod diye bir özellik geldi, şu an stabil değil ama güncelleme aldıkça daha iyi olacaktır, yanlış hatırlamıyorsam Gigabyte Aorus anakartında vardı özellik.

7800x3D çok istediğim bir işlemci aslında fakat bütçemi çok ama çok fazla aşıyor planım şu şekilde 14700K'lı alıp biraz rahatlayınca işlemciyi satıp 7800 X3D ye geçmek

Alacak bir yerde bulamıyorum çoğu site taksit yapmıyor Vatan da bir nebze taksitler daha ucuza geliyor efsane cumayı bekleyip denk düşürürsem oradan alacağım gibi.

1732747437585.png

Alacağım sistemde hazır sistem olacak ama 7500F çok zayıf kalıyor kanaatimce, 14700k daha güçlü değil mi?

7800x3D çok istediğim bir işlemci aslında fakat bütçemi çok ama çok fazla aşıyor planım şu şekilde 14700K'lı alıp biraz rahatlayınca işlemciyi satıp 7800 X3D ye geçmek.

Alacak bir yerde bulamıyorum çoğu site taksit yapmıyor vatan da bir nebze taksitler daha ucuza geliyor efsane cumayı bekleyip denk düşürürsem oradan alacağım gibi.

Hocam şimdi şöyle açıklayayım muhtemelen aklınızdan kaçmış ama ileride yükseltirim diye anakart değişmek mantıklı değil, malum günümüzde en dandik b serisi anakart bile 2K. A serisinden hiç bahsetmiyorum bile. 7700X veya 7600 alıp keyfinize bakabilirsiniz.

Taksit var, world dışında hepsinin vade oranları aynı.
Bu sistem çok iyiymiş efsane cumayı beklemeden ceksemmi direkt kararsız kaldım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı