i7-2600 5.9 GHz'de çalışıyor

i7 3770'de çarpan kilidi kapalı tek tuşla 4.5GHz yapabiliyorum. Resimde de görüldüğü gibi yapılmış, yapılabiliyor. Çarpan kilidinin açık olmasıyla, çarpanı arttırmak farkı şeyler.

Çarpanı attırmak o kadar kolay değil diye biliyorum ayrıca arkadaşın anakartı senin imzanda yazan gibi üst düzey bir anakart değil normal bir giriş seviye anakartı. Ayrıca arkadaş uğraşmamış bile format atmış BIOS'a bile girmemiş, ellememiş?

Tamam buzdolabı soğutucu motoru ile soğutucu yapsın. İşlemci hiç ısınamaz. Bunu biri yapan vardı.
Bi arkadaşım vardı sürekli O.C yapıyordu en sonunda bi bilgisayar topladı. Bilgisayar'a aşırı derecede O.C yaptı bilgisayar aşırı ısındı tabiki de. Elinde bir soğutucu motoru vardı onla bir şeyler yapmıştı ama hatırlamıyorum. Anlattıklarım 5-6 sene önce geçiyor.

Cevaplarınız için saolun dostlar lakin , msconfigden çekirdekleri açsam 2 core 4 thread olarak görünüyor, doğal olarak RX 570 i beslemekte sorun çıkarıyor. E biostan çekirdekleri açıncada performans hayli artıyor ama 5.90 olup işlemciyi kızartıyor. nasıl olucak bu işler 🙂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı