n11'den Intel Core i7-2600 3.4 GHz LGA1155 8 MB Cache 95 W İşlemci Tray seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir! https://www.n11.com/urun/intel-core-i7-2600-34-ghz-lga1155-8-mb-cache-95-w-islemci-tray-2182928?magaza=perabilgisayar
Şöyle bir işlemci buldum ama hangi anakarta uygun olur bilmiyorum, yardımcı olur musunuz?
Olur hocam anakartta M.2 desteği var. 500W evet yeterli olur. Uzun süre yükseltme düşünmezseniz ve ekran kartını dediğim gibi yaparsanız bu parçalar size yetecektir. GTA 4, CS2'yi çok rahat şekilde oynatır. Daha üst seviye oyunları da oynatır. Ekran kartını dediğim gibi sarı siteden bulunduğunuz ili işaretleyin filtreye GTX 1060 yazın fiyatı makul olanı konuşup gidip test edin hocam. Bende öyle yaptım 6 aydır sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Bu piyasada sıfır ekran kartı almak mantıksız. Çok pahalılar.
Merhaba arkadaşlar. Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. MSI GeForce GTX1050 Ti Gaming X 4 GB 2. El ekran kartı alacağım. Almadan önce satıcının yanında yapmam gereken testler nedir? Kullanacağım test programları nelerdir ve önerdiğiniz programa geren olması gereken test verileri nelerdir? Bu...