i7 2600 için anakart önerisi

Bütçe
En fazla 2000

LastYears19

Femtopat
Daha fazla  
n11'den Intel Core i7-2600 3.4 GHz LGA1155 8 MB Cache 95 W İşlemci Tray seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir! https://www.n11.com/urun/intel-core-i7-2600-34-ghz-lga1155-8-mb-cache-95-w-islemci-tray-2182928?magaza=perabilgisayar
Şöyle bir işlemci buldum ama hangi anakarta uygun olur bilmiyorum, yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
Hocam soylediğiniz anakarta m.2 ssd oluyorsa sıkıntı yok ayrica kasa yeni aldım güç kaynağı da 500w yeterli olur büyük ihtimalle

Olur hocam anakartta M.2 desteği var. 500W evet yeterli olur. Uzun süre yükseltme düşünmezseniz ve ekran kartını dediğim gibi yaparsanız bu parçalar size yetecektir. GTA 4, CS2'yi çok rahat şekilde oynatır. Daha üst seviye oyunları da oynatır. Ekran kartını dediğim gibi sarı siteden bulunduğunuz ili işaretleyin filtreye GTX 1060 yazın fiyatı makul olanı konuşup gidip test edin hocam. Bende öyle yaptım 6 aydır sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Bu piyasada sıfır ekran kartı almak mantıksız. Çok pahalılar.

Hocam çok teşekkür ederim. Çok sağolun valla neredeyse hiç bilgim yoktü. Çok sağolun. Hayırlı günler hocam

Son düzenleme:
Hocam çok teşekkür ederim. Çok sağ olun vallahi neredeyse hiç bilgim yoktü. Çok sağ olun. Hayırlı günler hocam.

Rica ederim hocam ne demek. Başka sorun merak ettiğin bir şey varsa buradan sorabilirsin :)
Yok hocam sağolun🙂

Hocam son bir sorum var.
Bu söylediğiniz sistem apu olarak kullanilabilir mi şimdilik yoksa ekran karti gerekli mi ?
Ekran kartı gerekli hocam i3 10100f içinde dahili grafik birimi bulunmuyor. Fiyatı o yüzden uygun direk olarak rakibi i7 7700k.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı