i7 2600 Sistemi yenilemek

Diğer sistemi satarsan Ryzen 3200G yerine Ryzen 5 3400G gibi işlemciyle yola çıkarsın bu bayağı performans demek.

Çok daha iyisini toplarım.
Bendeki kasa 1500 eder mi? Öyle bir şey olursa 4000 tlye kurduğumuz apu dan bahsettiğiniz rx580 performansı alabilir miyiz? Bir de bu apu sistemlere de sonradan ekran kartı takılabiliyorsa ilerde daha da güçlendirilebilir herhalde. Bu arada teşekkür ederim bütün arkadaşlara çok yardımcı oldunuz.

Performansı yakın olacaktır. R5 4650G kullanacağım 4000 TL olursa bütçe. 16 GB 3200 MHz RAM bulunduracak.

Bu 2600 TL tutuyor:

4000 TL'ye toplayayım bir de isterseniz.

Evet elinizdeki kasa piyasada 1500 TL eder. RX580 performansı ile aynı olacağını sanmıyorum ancak giriş seviyesi oyunlarda işinizi görür. Evet ileride daha da güçlendirilebilir ekran kartı takılıp zaten olayı bu APU sistemlerin ekran kartına bütçe yok ise işlemcinin grafik hafızası kullanılarak ekran kartı alana kadar idare etmek.
Tamamdır baya açıklayıcı oldu bu çok teşekkür ederim. Bu eski kasayı toparlamaktansa idare eden bir kasa alıp sonra geliştirmek daha mantıklı benim için. Önerdiğiniz sayfaya bakacağım apu için
Çok daha iyisini toplarım.

Performansı yakın olacaktır. R5 4650G kullanacağım 4000 TL olursa bütçe. 16 GB 3200 MHz RAM bulunduracak.

Bu 2600 TL tutuyor:

4000 TL'ye toplayayım bir de isterseniz.
Çok sevinirim. Elinize sağlık

2500 e kadar çıkabilirim. Bu apu sistemler bu kadar kullanışlı mı gerçekten? Ben orta seviye bir ekran kartı yeterli olur diye düşünmüştüm. İlla arkadaşların dediği rx 580 mi lazım, gt1030 yetmez mi?
Yok yok, ben sana ölü ilan göndermişim çok pardon, özür dilerim, APU toplaman daha mantıklı.

Tamamdır baya açıklayıcı oldu bu çok teşekkür ederim. Bu eski kasayı toparlamaktansa idare eden bir kasa alıp sonra geliştirmek daha mantıklı benim için. Önerdiğiniz sayfaya bakacağım apu için

Çok sevinirim. Elinize sağlık

Bu hali ile 4350 TL tutuyor. Bu kadar çıkamam derseniz sistem bu:

3890 TL tutuyor.

Not: Aralarında büyük fark var. İlk sistemi alırsanız daha ileriye dönük olacak.

Yok yok, ben sana ölü ilan göndermişim çok pardon, özür dilerim, APU toplaman daha mantıklı.
Önemli değil hocam, sağolun yine de.

Bu hali ile 4350 TL tutuyor. Bu kadar çıkamam derseniz sistem bu:

3890 TL tutuyor.
İnceleyeceğim ikisini de. Şu bilgisayarı ilana koyayım da bakalım ne kadar bir bütçe çıkacak. Bu arada, bazı arkadaşlarım amd alma sakın intel ve nvdia al düşük bile olsa dediler amd oyunlarla optimize olmuyomuş, var mı böyle bir durum biliyor musunuz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı