diegoarmano
Hectopat
İyi günler evde ki sistemimizi satmaya karar verdik. Elimde mevcut olan parçaları aşağıya yazıyorum fiyatlarıyla beraber. GeT ve benzeri uygulamalarla ile satış düşünmüyorum kesinlikle daha önceden mağdur olduğum için. İzmir içi elden teslim yapabilirim ya da önce havale sonra alıcı ödemeli kargo şeklinde yapabiliriz. Ürünlerin hepsi sorunsuz çalışmakta istenilen testleri de yapabilirim alıcı arkadaş için. Piyasayı bilmediğim için sarı siteden ve kırmızı mobil uygulamadan araştırarak yaptım. Fiyatlar için yorumlara ve tekliflere açığım.
İ7 2600K 900 TL (kutusu yok, stok soğutucu mevcut değil)
Hyper 212 Evo işlemci soğutucu 700 TL
Gigabyte Z68M-D2H anakart 1000 TL
Gigabyte Aorus RX 570 4 GB Ekran Kartı (mining kartı değil 2. sahibiyim.) 1500 TL
8 GB GSkill 1600 MHz RAM 250 TL
8 GB Kingston 1333 MHz RAM 200 TL (Bunu Hepsiburada üzerinden almıştım orijinal mi değil mi bilgim yok ama şu ana kadar sorun çıkarmadı sorunsuz çalışıyor 2 yıldır)
Ekstra olarak elimde RX 550 Saphire 2 GB modeli mevcut. Bu kartı aldığımdan beri sadece bilgisayar açılırken ekrana pembe çizgiler gelmekte ama dediğim gibi sadece açılırken geliyor sonrası kesinlikle sorunsuz bir karttı. Yaklaşık 1 yıldır kutusunda bekliyor eski sahibi de aynı şekilde çok kullanmadığını söylemişti. Onun için de arızasını düşünerek 700 TL diyorum.
Dediğim gibi fiyat yorumlarına ve tekliflerine açığım. Piyasadan haberim yok bu yüzden belli başlı sitelerden bakarak fiyatlar yazdım.
İ7 2600K 900 TL (kutusu yok, stok soğutucu mevcut değil)
Hyper 212 Evo işlemci soğutucu 700 TL
Gigabyte Z68M-D2H anakart 1000 TL
Gigabyte Aorus RX 570 4 GB Ekran Kartı (mining kartı değil 2. sahibiyim.) 1500 TL
8 GB GSkill 1600 MHz RAM 250 TL
8 GB Kingston 1333 MHz RAM 200 TL (Bunu Hepsiburada üzerinden almıştım orijinal mi değil mi bilgim yok ama şu ana kadar sorun çıkarmadı sorunsuz çalışıyor 2 yıldır)
Ekstra olarak elimde RX 550 Saphire 2 GB modeli mevcut. Bu kartı aldığımdan beri sadece bilgisayar açılırken ekrana pembe çizgiler gelmekte ama dediğim gibi sadece açılırken geliyor sonrası kesinlikle sorunsuz bir karttı. Yaklaşık 1 yıldır kutusunda bekliyor eski sahibi de aynı şekilde çok kullanmadığını söylemişti. Onun için de arızasını düşünerek 700 TL diyorum.
Dediğim gibi fiyat yorumlarına ve tekliflerine açığım. Piyasadan haberim yok bu yüzden belli başlı sitelerden bakarak fiyatlar yazdım.
Son düzenleyen: Moderatör: