i7 2700 Değişken Kullanımı

Makaleler
1
Arkadaşlar bilgisayarımda İntel Core i7 2600 işlemci var. Oyun oynarken kullanım bir anda %100'den diplere kadar iniyor (görev yöneticisinden takip ederim). Ve bu sırada oyunlarda 60 FPS alıyorken 5-10 FPS değerlerine kadar düşüyor.

Driver Booster 5 PRO kullanıyorum, ve bu programdan şüphelenmeye başladım. Daha önce tanıdıklarımın bilgisayarlarının anakartı falan yanmıştı bu uygulama yüzünden. Aylardır bu şekilde ani FPS düşüşleri yaşıyorum. Ve bu olay ile ilgili 3. konumu açıyorum sanırım. Ancak hiçbir çözüm bulamadım. Lütfen yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, 3. parti yazılımları ben pek önermiyorum. Bir de Meltdown ve Spectre açıkları söz konusuydu. Bunlar %30 civarı performans kaybına neden açıyor. Hangi ekran kartını kullanıyorsun? Darboğaz söz konusu da olabilir.

Gerekli olan sürücüleri Windows kendisi kurar zaten, ekstra bir yazılıma gerek yok. Temiz bir Windows kurulumu yapıp herhangi bir ekstra program kullanmadan tekrar dene, düzelecektir.
Kesin çözüm olur mu? Çünkü pek format atmak istemiyorum da. Eğer kesin diyorsanız atarım ama.
Selamlar, 3. parti yazılımları ben pek önermiyorum. Bir de Meltdown ve Spectre açıkları söz konusuydu. Bunlar %30 civarı performans kaybına neden açıyor. Hangi ekran kartını kullanıyorsun? Darboğaz söz konusu da olabilir.
MSI GTX 960 GAMING 2G kullanıyorum. Fakat bu sorun sadece birkaç aydır var. Yani darboğaz olduğunu sanmıyorum.

Arkadaşın dediği gibi temiz ve güncel bir Windows 10 kurulumu yap windows uptade gerekli olarak güncel sürücüleri kendisi kuruyor tek yapman gereken ekran kartı driverını kendin nvidia sitesinden güncel olarak indirip kurman..

Arkadaşın dediği gibi temiz ve güncel bir Windows 10 kurulumu yap windows uptade gerekli olarak güncel sürücüleri kendisi kuruyor tek yapman gereken ekran kartı driverını kendin nvidia sitesinden güncel olarak indirip kurman..
Peki CD ile mi kurulum yapmalıyım, yoksa Windows 10'un kendi sıfırlama seçeneğinden mi?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı