i7 3770 Sistemi Upgrade

ilkeripekerr

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1000 TL bütçem var. Sistemimi değiştirmek, güçlendirmek istiyorum elimde başlıkta belirttiğim işlemcim ve (2x4) GB 1333 Mhz Samsung ramlerim bulunmakta. Anakart, PSU ve ekran kartı tavsiyesinde bulunmanızı rica edeceğim. Şindiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart ile sistem güçlenmez. PSU ile de olmaz. Ekran kartı ve RAM takviyesi olabilir. Elinizde ekran kartı varsa RAM de satıp biraz kaynak yaratılabilir. İkinci el RX 470 ve 2x8 GB RAM alınabilir.
Veya sıfır isterseniz GTX 1050ti olabilir. PSU'yu geçtik ama kaç W olduğunu söylerseniz onun için de yardımcı olalım.

Peki anakartım dursun ama ben sitesinden baktığımda sanırım 1600 Mhz ' ye kadar destekliyor. Belleklerde bir sıkıntı çıkar mı ve hangi marka RAM almamı önerirsiniz? Çok pahalı olmasın.

Bu arada rx 470 çok pahalı ve beni baya aşan bir kart. Onun yerine rx 460 tercih etmemde bir sıkıntı olur mu ? Tekrar araştırdığımda sanırım anakartım 8 GB'e kadar destekliyor tam bilmiyorum 16 alsam bir sıkıntı çıkarmı yada böyle bir olay var mıdır desteklememe gibi ?
Son olarak seçtiğim güç kaynağı bu yeterli olur mu ?
Aerocool Güç Kaynağı

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı