i73770 için stok fan var bende ve Valorant'ta oyunlarda 90 derece çıkıyor. Kule tipi soğutucu ile düşer mi ne kadar düşer?
Neden?O işlemci için soğutucu almaya yaklaşmayın bile.
Neden almaya yaklaşmim anlamadımO işlemci için soğutucu almaya yaklaşmayın bile. İlla alacaksanız ucuz bir tane rahat götürür strong M4 modele bakabilirsiniz.
İşlemciyi yükseltemem gayet yeterli benim için ama ısınıyorO kadar dereceler iyi değil kule tipi al mutlaka ya da işlemci de yükselt
Link atama şansın varmı satın almaO işlemci için soğutucu almaya yaklaşmayın bile. İlla alacaksanız ucuz bir tane rahat götürür strong M4 modele bakabilirsiniz.
Neden almaya yaklaşmim anlamadım.
İşlemciyi yükseltemem gayet yeterli benim için ama ısınıyor.
Uyar bu. Intel AMD tüm işlemciler için yazıyor.Bulamadım hocam uyumlu değil mi bilmiyorum tam.
Strong M4-12xpro 12cm Rainbow 4 Bakır Borulu 135w 4 Pin Intel/amd Kule Tipi IÅlemci Cpu Fan Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu var fakat uyumlu mu kontrol et 100%100 al diyemem.
Bu foto da lga 1155 pin filan diyor oluyor diyor ama anlamadımBulamadım hocam uyumlu değil mi bilmiyorum tam.
Strong M4-12xpro 12cm Rainbow 4 Bakır Borulu 135w 4 Pin Intel/amd Kule Tipi IÅlemci Cpu Fan Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu var fakat uyumlu mu kontrol et 100%100 al diyemem.
he ozaman iyi şimdi valorant yine 90 derece vermez demiUyar bu. Intel AMD tüm işlemciler için yazıyor.
Bu fotoğraf da LGA 1155 pin filan diyor oluyor diyor ama anlamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.