i7 3770 ve GTX 980 sistem PUBG FPS düşme sorunu

Alikrkc

Hectopat
Sistemim;
  • i7 3770
  • GTX 980
  • 8 GB RAM
Özellikle PUBG oynarken GPU kullanımı bir anda düşüyor ve anlık kasmalara neden oluyor. Yani 97-98'de gezerken bir anda %18 hatta bazen %0'a düşüyor. Bu sorun neyle alakalı olabilir? Daha önce böyle bir konu açılmışsa affola.

IMG_1811.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar dediğim gibi forumda yeniyim html dosyasını oluşturdum şimdi nasıl buraya atabilirim ?
edit: Report.htm
sanırım bu arkadaşlar bir çözüm bulamadım kaç gündür lütfen yardım eder misiniz ?

Son düzenleme:
Oyun içi değerleri bekliyorum. Kullanım değerlerini görmem lazım.

İlk olarak imkanın varsa Windows 10 geçiş yap.

Chipset sürücüsünü yükle.
https://downloadmirror.intel.com/20775/eng/Chipset_10.1.1.42_Public.zip
Sürücüyü indirme bağlantısından indirin.
WinRAR vb. bir yazılımla klasöre çıkartın.
Windows + R kombinasyonu ile Çalıştır'ı açın.
RAR'dan çıkardığınız SetupChipset.exe'yi Çalıştır'ın komut kutusuna sürükleyin.
Dosya adresinin sonuna gidin, tırnak (") işaretinden sonra bir boşluk bırakarak -overall komutu ekleyin ve Tamam butonuna tıklayın. Tırnak işareti yoksa, başına ve sonuna koyun. -overall komutu tırnakların arasında kalmamalı.

overall-png.262702

Kurulum başladıktan sonra talimatlara göre ilerleyin.
Kurulum tamamlandıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Bağlantılardaki sürücüleri güncelle.
https://downloadmirror.intel.com/26759/eng/setuprst.exe
Intel Management Engine Interface
Realtek High Definition Audio Driver - Windows 10 64 Bit

Patch My PC programı ile uygulamaların güncellemesini kontrol et. Güncellemesi olan uygulamaları sitesinden ya da kendi içinde barındırdıkları güncelleme sistemleri ile güncelle.
Realtek High Definition Audio Driver - Windows 10 64 Bit

CCleaner yerine Wise Care 365 yazılımını öneriyorum. Ayriyeten diğer bakım yönergelerine bağlantıdan ulaşabilirsin.
Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi
Wise Care 365 - Stabilize, Secure and Speed Up Your Windows PC with One Click!

Pubg ram isteyen bir oyundur. 8 ile 16 arasında pugb'de fps olarak fark oluyor. Fps dropları en aza indiriyor. Oyunun kendiside optimize olarak sıkıntı zaten.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı