i7 3770 ve RX 470 sistem oyunlarda takılma problemi

M. myers♤

Decapat
Güncel bir sistem diyemem ama bence yeterli bir sistemim var ancak buna rağmen misal CS:GO'da spray atarken kesilme takılma oluyor. 30 mermiyi arka arkaya boşaltmıyor, her zaman tekliyor, ara ara takılıyor oyun. Sistem bileşenlerine bakınca tek kusuru anakartta buluyorum ve bunu öğrenmek istiyorum.

Anakartım daha evvel yandığı için idareten bir anakart takmıştım, değiştirsem mi değiştirmesem mi bilemiyorum o yüzden.

Sistem bilgileri;
  • Anakart H61 H2M17
  • 8 GB RAM
  • RX 470 8 GB ekran kartı
  • 240 GB SSD (sistem ona yüklü)
  • Power 750W
  • İşlemci i7 3770
Şimdi genel olarak bakınca mana veremiyorum, her şey güncel bu arada driverler vs. PUBG'de 90-130 arası, Just Cause 4'te 40-80 arası, CS:GO'da 180-450 arası FPS alıyorum ve özellikle CS:GO'da 350 400 civarı gezen FPS ani olarak 170-180'lere düşüyor.

Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi ben r9 390 da kullandim o da bu sekilde fps aliyordu hatta cogu oyunda cok daha kuvvetli performans veriyordu. Oyun icerisinde 500 kusur fps gormuslugum de var ama stabil degil sorunum o. Hatta bu kart o kadar acayip ki misal vereyim ben 1024 768 oynarim normalde zaten dusuk grafik ayarlarinda bahsettigim gibi fps aliyor. Bazen deneme amacli otomatik ayarla diyorum hrr seyi cok yuksek yapip 1920 cozunurluge aliyorum fps ayni fps ama akicilik azaliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…