i7 3770 ve RX 5700 XT için 600W PSU yeterli mi?

O işlemci ile RX 5700 XT önermem. Fakat söz konusu 2K ise sorun değil.
Ek olarak 5700 serisinin alt modelleri gelmek üzere test sonuçlarından sonra onlara da yönelebilirsiniz 5000 serisi sorunlu bir kart fakat sürücü güncellemeleri ile düzeliyor ve sorunlar neredeyse azalmış durumda diye konuşuluyor burada. Alternatif olarak 1080P için ise 5700 veya serinin alt modelleri 5500 XT, 5300 XT vb. yolda veya 1660 Ti alabilirsin.

arkadaşa katılıyorum. işlemcin iyi fakat bende 5700 xt önermem. 5000 serisi sorunları ile alakalı şunu söyleyebilirim 1 haftadır kullanıyorum popüler oyunların (PUBG, R6, RDR2, CS:Go, CoD MW, BF5) hiç birinde sorun yaşamadım ve performans cidden efsane hatta bir çoğunda 2070 leri geçti, r5 3600 ve 16gb 3600 trident neo ile kullanıyorum

arkadaşa katılıyorum. işlemcin iyi fakat bende 5700 xt önermem. 5000 serisi sorunları ile alakalı şunu söyleyebilirim 1 haftadır kullanıyorum popüler oyunların (PUBG, R6, RDR2, CS:Go, CoD MW, BF5) hiç birinde sorun yaşamadım ve performans cidden efsane hatta bir çoğunda 2070 leri geçti, r5 3600 ve 16gb 3600 trident neo ile kullanıyorum
Dar boğaz ne kadar olur olursa ?
En fazla GTX 1660 Tİ öneririm. Yüzde 8 darboğaz olacaktır.
Psu olarak bunu öneririm(ileri dönük)
Rx 5700 XT nitro + alsam dar boğaz oranı ne kadar olur ?

Sanırım yüzde 8 darboğaz yapacak yani 25 fps cpu yüzünden gitcek(internetde öyle yazıyor). İ7 3770k olsaydı o.c 4.4 ghz çıkartıp kullanırdın.
Tam da onu diyecektim işlemcinin çarpan kilidi açık değil. @MeraklıGob Ayrıca sistemi ileride Upgrate yapmak istediğinde her şeyi ( Anakart, İşlemci...) değiştirmen gerekecek o yüzden bana kalırsa ekran kartına çok yatırım yapman doğru bir yol olmayacaktır şahsi fikrim.

Sanırım yüzde 8 darboğaz yapacak yani 25 fps cpu yüzünden gitcek(internetde öyle yazıyor). İ7 3770k olsaydı o.c 4.4 ghz çıkartıp kullanırdın.
Bende şimdi baktım 3.4ghz de okadar darboğaz yaapbiliyormus ama ben turbo da kullanıyorum 3.9ghz olarak bunda en fazla 5-10fps arası yaptığı söyleniyor bence okadar FPS den birşey olmaz diye düşünüyorum çünkü 680den geçeceğim için çok aşırı güzel fpsler yakaliyacagim ve 2k oynayabileceğim peki rx 5700 XT mi rtx 2060 super mi almalıyım birde tekrardan emin olmak için sorayım 600w yeter değil mi 😄
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
burda adam i7 3770 4.3ghz çıkarmış nasıl oluyor acaba ?

Son düzenleme:
Bende şimdi baktım 3.4ghz de okadar darboğaz yaapbiliyormus ama ben turbo da kullanıyorum 3.9ghz olarak bunda en fazla 5-10fps arası yaptığı söyleniyor bence okadar FPS den birşey olmaz diye düşünüyorum çünkü 680den geçeceğim için çok aşırı güzel fpsler yakaliyacagim ve 2k oynayabileceğim peki rx 5700 XT mi rtx 2060 super mi almalıyım birde tekrardan emin olmak için sorayım 600w yeter değil mi 😄
İki kartı da deneyimledim inceleyebilirsin. RX 5700 XT 2060S ten güçlü bir kart ama. Aması var tabi ki sorunlar var 5000 serisinde yada benim kartımda problem vardı diyelim :D. Sonra uğraşmak istemedim ve gittim 2060 S aldım mutluyum sadece 10-15 Fps eksik :D .

İki kartı da deneyimledim inceleyebilirsin. RX 5700 XT 2060S ten güçlü bir kart ama. Aması var tabi ki sorunlar var 5000 serisinde yada benim kartımda problem vardı diyelim :D. Sonra uğraşmak istemedim ve gittim 2060 S aldım mutluyum sadece 10-15 Fps eksik :D .
Aldığın rx 5700 XT modeli neydi birde şuan aldığın 2060s modeli nedir acaba ? 😀

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
burda adam i7 3770 4.3ghz çıkarmış nasıl oluyor acaba ?

İ7 3770K olmalı.
Psu olaraka bunu öneririm(ileri dönük)
Rx 5000 series bazı sorunları var. Uğraşmak istemiyorsan rtx 2060 alabilirsin. Kısaca söyleyim şans işi.

RX 5700 XT Asus Tuf idi. Şuan kullandığım RTX 2060 S ise Gigabyte Aorus.
Bende nitro + modelini almayı düşünüyorum 2060super alırsam MSI armor düşünüyorum
Seninki çok güzel 2060s gigabyte ama fiyatıda tuzlu oyuzden onu almam zor
İ7 3770K olmalı.
Psu olaraka bunu öneririm(ileri dönük)
Rx 5000 series bazı sorunları var. Uğraşmak istemiyorsan rtx 2060 alabilirsin. Kısaca söyleyim şans işi.
PSU ya şimdi para harcarsam ekran kartından kesicem yada monitörden oyuzden şuanlik almasam diyorum 600w yeterli oluyorsa ilerde alabilirim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı