i7 3770K sistem CF RX580 için yeterli mi?

Makaleler
1
Yer
Konya
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayarcı
i7 3770K 4.1GHz OC işlemciye sahibim tüm çekirdekler stabil 4100MHz'de ve anakartım ASUS sabertooth Z77 ikonik önünde plate olan model. Halihazırda RX580 kullanıyorum yakın zamanlarda babam Ukrayna'ya gidecek orada bilgisayar parçaları ülkemize oranla %50 %70 daha ucuz. İkinci bir RX580 takıp darbogaz olmadan rahatca kullanabilir miyim?

İşlemcinin özelliklerini bilmiyorum ama şu sitede yüzde 6'lık bir darboğaz olur diyor. Herhalde kullanabilirsin.

Microsoft Edge 25.07.2020 09_15_39.png

İşlemcinin özelliklerini bilmiyorum ama şu sitede yüzde 6'lık bir darboğaz olur diyor. Herhalde kullanabilirsin.

Eki Görüntüle 623367

Bu tarz sitelerdeki veriler doğru değildir.

i7 3770K 4.1GHz OC işlemciye sahibim tüm çekirdekler stabil 4100MHz'de ve anakartım ASUS sabertooth Z77 ikonik önünde plate olan model. Halihazırda RX580 kullanıyorum yakın zamanlarda babam Ukrayna'ya gidecek orada bilgisayar parçaları ülkemize oranla %50 %70 daha ucuz. İkinci bir RX580 takıp darbogaz olmadan rahatca kullanabilir miyim?

Darboğaz ihtimali var oladabilir olmayadabilir. Denemeden bilemeyiz eğer yapan biri varsa yardımcı olur diye umut ediyorum. Ama kanaatimce yapmaz diye düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Akıcı bir deneyim sunuyor mu sunmuyor mu ona bak. Sunuyor yani sorun yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı