Merhabalar. Dün Amazon.com üzerinden 500 dolara MSI Gaming 1070 Ti ekran kartı buldum kargosuyla filan 2600 liraya denk geldi aldım. Haziranda elimde olacak inşallah. Bir bilgisayarcı tanıdığım şu anki sistemime bir teklif yaptı ben de üstüne para koyup yeni bir sistem mi oluşturmalıyım yoksa bu sistemim bu kartla beni idare eder mi emin olamadım çünkü 5 senelik bir sistem. İleride başımı ağrıtmasın isterim bu yaz halledip kurtulmak benim için daha rahat sanki. Parçalar için ayrı, toptan ise 1500 TL olacak şekilde iki ayrı teklif yaptı ve ben ne yalan söyleyeyim ikinci el piyasasından pek anlamıyorum. Siz olsanız ne yapardınız bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
3770K'yı delid ve sağlam bir anakart ile overclock ettiğin zaman i7-6700K seviyesine geliyor. Burada açtığım konu sana karar vermede yardımcı olacaktır.
Arkadaşımın 5 6 yıllık sistemi vardı gitti 1050 ti aldı oyunlarda performanstan çok memnun onun işlemciside i5 3.nesil sadece render performansından şikayetçi bence tak 1070 i kullan seni baya idare eder .
Youtube'da bir arkadaş G4560'a 1080 takmış ve 2K da darboğaz olmadan başarılı testler çıkarmıştı. Kaldıki 3770K gibi bir işlemciyi değiştirmek pek mantıklı gelmiyor.
Arkadaşımın 5 6 yıllık sistemi vardı gitti 1050 ti aldı oyunlarda performanstan çok memnun onun işlemciside i5 3.nesil sadece render performansından şikayetçi bence tak 1070 i kullan seni baya idare eder .
3770K'yı delid ve sağlam bir anakart ile overclock ettiğin zaman i7-6700K seviyesine geliyor. Burada açtığım konu sana karar vermede yardımcı olacaktır.
Ben de yardımcı oluyor sanıyordum hocam ne bileyim.
Ha bi de ek olarak tek başına GTX 570e 200 TLlik bir teklif yaptı bu iyi midir şu anki piyasaya göre? FHD çözünürlükte LOL CS:GO da 150 fps alıyorum ultra ayarlarda.
Teşekkür ederim yardımlarınız için yani o devirde en güçlü işlemci kendisiydi alırken fakat şu anki durumunu bilmiyordum.
Soğutucum buna yeter mi bilmiyorum. Anakart üzerinde OC Genie II direk 4.2 GHzye çıkarıyormuş sanırım biliyor musunuz onun hakkında bir şey?
Ben de yardımcı oluyor sanıyordum hocam ne bileyim.
Ha bi de ek olarak tek başına GTX 570e 200 TLlik bir teklif yaptı bu iyi midir şu anki piyasaya göre? FHD çözünürlükte LOL CS:GO da 150 fps alıyorum ultra ayarlarda.