i7 3770k Sistem yükseltme

Geoffroy

Hectopat
Merhabalar. Dün Amazon.com üzerinden 500 dolara MSI Gaming 1070 Ti ekran kartı buldum kargosuyla filan 2600 liraya denk geldi aldım. Haziranda elimde olacak inşallah. Bir bilgisayarcı tanıdığım şu anki sistemime bir teklif yaptı ben de üstüne para koyup yeni bir sistem mi oluşturmalıyım yoksa bu sistemim bu kartla beni idare eder mi emin olamadım çünkü 5 senelik bir sistem. İleride başımı ağrıtmasın isterim bu yaz halledip kurtulmak benim için daha rahat sanki. Parçalar için ayrı, toptan ise 1500 TL olacak şekilde iki ayrı teklif yaptı ve ben ne yalan söyleyeyim ikinci el piyasasından pek anlamıyorum. Siz olsanız ne yapardınız bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?

Anakart: MSI Z77A-GD55
İşlemci: Intel i7 3770k
Ekran Kartı: Zotac GTX 570 AMP!
Ram: Gskill 4x4 GB 1600 MHz
HDD: Seagate 2TB
İşlemci soğutucusu da sanırım Coolar master 212S

Şimdiden herkese çok teşekkür ederim. İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşımın 5 6 yıllık sistemi vardı gitti 1050 ti aldı oyunlarda performanstan çok memnun onun işlemciside i5 3.nesil sadece render performansından şikayetçi bence tak 1070 i kullan seni baya idare eder :).

Kesinlikle satmazdım bu sistemi. i7 3770K hala çok güçlü bir işlemci. GTX 1070 Ti ile mükemmel bir ikili olacaklardır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kesinlikle satmazdım bu sistemi. i7 3770K hala çok güçlü bir işlemci. GTX 1070 Ti ile mükemmel bir ikili olacaklardır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kesinlikle katılıyorum hocam :) tak ekran kartını mis gibi takıl oyun oyna :).

Kesinlikle katılıyorum hocam :) tak ekran kartını mis gibi takıl oyun oyna :).
Youtube'da bir arkadaş G4560'a 1080 takmış ve 2K da darboğaz olmadan başarılı testler çıkarmıştı. Kaldıki 3770K gibi bir işlemciyi değiştirmek pek mantıklı gelmiyor.

Kesinlikle bu parçaları 1500 TL'ye satmak gibi bir hata yapmayın. Bu sisteminiz sizi hayli hayli idare edecektir.

Arkadaşımın 5 6 yıllık sistemi vardı gitti 1050 ti aldı oyunlarda performanstan çok memnun onun işlemciside i5 3.nesil sadece render performansından şikayetçi bence tak 1070 i kullan seni baya idare eder :).

Teşekkür ederim yardımlarınız için yani o devirde en güçlü işlemci kendisiydi alırken fakat şu anki durumunu bilmiyordum.

3770K'yı delid ve sağlam bir anakart ile overclock ettiğin zaman i7-6700K seviyesine geliyor. Burada açtığım konu sana karar vermede yardımcı olacaktır.

Soğutucum buna yeter mi bilmiyorum. Anakart üzerinde OC Genie II direk 4.2 GHzye çıkarıyormuş sanırım biliyor musunuz onun hakkında bir şey?

Bilgisayarcı değil dolandırıcı. Herkes karşısındakini dolandırmaya çalışıyor. Bir de türk insanı şöyle türk insanı böyle derler.

Ben de yardımcı oluyor sanıyordum hocam ne bileyim.

Ha bi de ek olarak tek başına GTX 570e 200 TLlik bir teklif yaptı bu iyi midir şu anki piyasaya göre? FHD çözünürlükte LOL CS:GO da 150 fps alıyorum ultra ayarlarda.

Teşekkür ederim yardımlarınız için yani o devirde en güçlü işlemci kendisiydi alırken fakat şu anki durumunu bilmiyordum.

Soğutucum buna yeter mi bilmiyorum. Anakart üzerinde OC Genie II direk 4.2 GHzye çıkarıyormuş sanırım biliyor musunuz onun hakkında bir şey?

Ben de yardımcı oluyor sanıyordum hocam ne bileyim.

Ha bi de ek olarak tek başına GTX 570e 200 TLlik bir teklif yaptı bu iyi midir şu anki piyasaya göre? FHD çözünürlükte LOL CS:GO da 150 fps alıyorum ultra ayarlarda.
Bence iyi bir teklif internette de sıfırı 200 diye gördüm. Ama yinede siz bilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı