i7 3770K ve GTX 1660 Ti CS:GO düşük FPS sorunu

Rockefeller

Hectopat
Saygıdeğer arkadaşlarım merhabalar;
CS:GO'da FPS problemim var. Bilgisayarıma göre FPS'imin çok düşük olduğunu öngörüyorum. Sizlerden yardım istiyorum.
D2 mapinde 200-220FPS - Inferno 180-200 FPS - cache 180-200 FPS oynuyorum.
Bütün ayarlar Low 1280X960 4:3 - NVIDIA denetim masası tüm ayarlar performansa ayarli.
Unlost YouTube videosundaki tüm ayarlar yapılı. Başlat ayarları için en uygun ayarların bir çoğu yapılı.
1 Ay önceye kadar GTX 750 Ti ekran kartım vardı neredeyse yine aynı FPS'i aliyordum.
Sistem bilgileri:
CPU: Intel i7-3770K 3.4GHz 8 çekirdek
Ekran kartı: Palit GTX 1660 Ti 6 GB
RAM: Kingston DDR3 16 GB RAM
PSU: SilverStone 700W 80+
Başka yazmamı istediğiniz bir şey varsa yazabilirim. Aklıma gelenler bunlar.
Cevap veren, vermeyen herkese teşekkür ederim.
Yardım edebilirseniz sevinirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki FPS'lerle benim FPS'imin alakası yok. Yanından geçemez

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum işlemcin muhtemelen darboğaz yapıyor ve ekran kartını besleyemiyor sana şöyle anlatayım kamyonlar yük taşıyor kamyon ekran kartı işlemcin otoban 4 şeritli ne kadar çok otoban o kadar hızlı ve fazla kamyon yani görüntü yani FPS demek işlemcin eğer tüm kamyonları geçirebilirse ekran kartından en çok FPS'i alırsın muhtemelen senin otobanın dar yani işlemcin ekran kartının getirdiği yükü karşılayamıyor yeni bir işlemci alman lazım 3000 serisi geride kalmış bir işlemci o ekran kartı için.

Dostum işlemcin muhtemelen darboğaz yapıyor ve ekran kartını besleyemiyor sana şöyle anlatayım kamyonlar yük taşıyor kamyon ekran kartı işlemcin otoban 4 şeritli ne kadar çok otoban o kadar hızlı ve fazla kamyon yani görüntü yani FPS demek işlemcin eğer tüm kamyonları geçirebilirse ekran kartından en çok FPS'i alırsın muhtemelen senin otobanın dar yani işlemcin ekran kartının getirdiği yükü karşılayamıyor yeni bir işlemci alman lazım 3000 serisi geride kalmış bir işlemci o ekran kartı için.
peki hangi işlemciyi tavsiye edersiniz uygun bütçeli
CS:GO işlemci isteyen bir oyun taktığınız ekran kartı o işlemci için faza abartılı işlemciniz yaklaşık 7.5 yaşında böyle FPS değerleri almanız normal.
nasil bir işlemci tavsiye edersiniz uygun bütçeli
siz liste yapin ben içersinden bütçeme uygun olanı bulmaya çalışayım

Ya hadi atıyorum 1000 FPS aldın. Hiçbir anlamı yokki kardeşim. CS:GO'cu arkadaşlara bunu anlatamadık anlatamıyoruz. Senin monitörün %90 ihtimal 60Hz %10 ihtimal 144Hz ve üzeri. Bir monitör saniyede kaç kare çizebileceği bellidir. 60Hz 60FPS, 144Hz 144FPS, 200Hz 200FPS üstü zaten çok nadir monitörler. 300Hz bile yeni çıktı da kimsede yok. Ne yapacaksın 600 FPS alıp Allah aşkına?
Tam tersine bir dünya yırtılma oluyor, akıcılık bozuluyo. Senin Hz değerin ne kadarsa gördüğün FPS'te o kadardır. 60Hz ise sen maksimum 60FPS görebilirsin. İstersen 1.000.000 FPS al.
Denedim ya. Ciddi ciddi açtım 144Hz monitörüm var. 60Hz yaptım FPS kilidini de açtım BİLDİĞİN ÇÖP! Bildiğin 60 kare yani. Oynanmıyor bile. Eğer oyun deneyimin gelişsin istiyorsan yapabileceğin şey maksimum 144 veya 200Hz bir monitör almak olabilir. Sistemle alakalı hiçbir sorunun yok.

Ya hadi atıyorum 1000 FPS aldın. Hiçbir anlamı yokki kardeşim. CS:GO'cu arkadaşlara bunu anlatamadık anlatamıyoruz. Senin monitörün %90 ihtimal 60Hz %10 ihtimal 144Hz ve üzeri. Bir monitör saniyede kaç kare çizebileceği bellidir. 60Hz 60FPS, 144Hz 144FPS, 200Hz 200FPS üstü zaten çok nadir monitörler. 300Hz bile yeni çıktı da kimsede yok. Ne yapacaksın 600 FPS alıp Allah aşkına?
Tam tersine bir dünya yırtılma oluyor, akıcılık bozuluyo. Senin Hz değerin ne kadarsa gördüğün FPS'te o kadardır. 60Hz ise sen maksimum 60FPS görebilirsin. İstersen 1.000.000 FPS al.
Denedim ya. Ciddi ciddi açtım 144Hz monitörüm var. 60Hz yaptım FPS kilidini de açtım BİLDİĞİN ÇÖP! Bildiğin 60 kare yani. Oynanmıyor bile. Eğer oyun deneyimin gelişsin istiyorsan yapabileceğin şey maksimum 144 veya 200Hz bir monitör almak olabilir. Sistemle alakalı hiçbir sorunun yok.
Zaten hali hazırda 144hz monitörüm var. Bende biliyorum fazla FPS in bir işe yaramayacağını. PC çok daha fazla FPS vermesi gerekirken vermiyor. Boş bir görüntüden ibaret olduğunun farkındayım. Em nihayetinde buda bir sorun teşkil ediyor. Ben de bu sorunu çözmek istiyorum. Hakkı 600ise 600göstersin ben yine 144HZ alayim derdim o
Zaten hali hazırda 144hz monitörüm var. Bende biliyorum fazla FPS in bir işe yaramayacağını. PC çok daha fazla FPS vermesi gerekirken vermiyor. Boş bir görüntüden ibaret olduğunun farkındayım. Em nihayetinde buda bir sorun teşkil ediyor. Ben de bu sorunu çözmek istiyorum. Hakkı 600ise 600göstersin ben yine 144HZ alayim derdim o
Başka oyunlarda yaşıyor musun.
Başka bir oyun oynamadığım için bilemiyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı