I7 3820 Sistem

ferhatsevil

Hectopat

Toplam Fiyat : 5.125 TL

Bütçem 5.500 TL bu fiyata daha iyi bir bilgisayar toplayabilir miyim ya da aynı parçaları başka sitelerde daha ucuz fiyata bulabilir miyim ?

Bu işlerden hiç anlamam yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş alırım ama ben bu fiyata. Kaldırmayacağı oyun olmasın istiyorum. Kaldıramayacağı oyun var mı bu bilgisayarın?

"Kaldıramayacağı oyun var mı ?" Sorusuna takılma ! Gt630 da bütün oyunları kaldırır ama anca 25-30FPS ile low da açarsın, ama bu pcnin için de gtx 760 var çoğu oyunda high-ultra ayarlarında 40FPS ve üstü alırsın. Ama sorunun cevabını istiyorsan evet kaldıramayacağı oyun yok.

O bütçe ile çok çok daha iyi bir sistem toplayabilirsiniz. Asıl soruya gelirsek bu sistemden tam olarak beklentileriniz neler? Sadece oyun mu, render işlemleri için de kullanacak mısınız?

O bütçeyle daha performanslı bir bilgisayarın dizileceğini bende biliyorum ve anladığım kadarıyla arkadaşın bilgisayar ile ilgili çok bilgisi yok. Toplamada her zaman az da bir hata olabilme payı vardır ve bunu kendi başına düzeltemeyebilir bu sorunlarla uğraşmaması için söyledim. Arkadaş asus g30 alınca prizine takacak çalışacak.

O bütçeyle daha performanslı bir bilgisayarın dizileceğini bende biliyorum ve anladığım kadarıyla arkadaşın bilgisayar ile ilgili çok bilgisi yok. Toplamada her zaman az da bir hata olabilme payı vardır ve bunu kendi başına düzeltemeyebilir bu sorunlarla uğraşmaması için söyledim. Arkadaş asus g30 alınca prizine takacak çalışacak.

Sayın Matte, daha iyisi derken arkadaşın topladığı 7870 olandan bahsetmiştim kusura bakmayın. Kesinlikle haklısınız. Arkadaş için tak çalıştır iyi olacaktır. Fakat biliyorsunuz ki bu bütçeyle 780Ti, R9 290X gibi ekran kartlı sistem de toplanabilir. Burada bir sorun olduğunda ben dahil birçok kişi Sayın ferhatsevil'e desteğini verecektir.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı